[賽後報告] 40D波霸,陀地妹藤原紀香,揼骨聖手,爆乳高手,何等淫亂嘅畫面,有相有真相⋯

簽到
名稱: 藤原紀香
地區: 荃灣
網址: //141-hk.com/zh/A23413-北角-樓上骨-藤原紀香.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

陀地妹藤原紀香,一聽個名已經有性趣,仲係巨乳級,唔得了,打個電話去約定先,準時到達,40D波霸事業線深深吸引,手感堅得,勁好揸手,樣子其他都不錯,沖完身試一試揼骨功力,藤原紀香力度可控制,選好力度好好享受,落足心機幫我揼,骨技非常了得,有心有力,指準力夠,穴位又準,揼骨聖手一定唔同啦,到佢落油推背、屁股,小弟好中意,講到最愛保養前列腺無走雞,有重點同我推,仲有R PATPAT,轉身就揸住對40D級巨乳又啜又奶又揉又摷,波型好靚,堅挺,爽得佢不斷發出令人振奮嘅叫淫聲,搞得小弟弟欲火難禁,陀地玩落好open,畫面是何等嘅淫亂,成個姣西咁奶勻我身,最後用對巨乳夾住我小弟弟又磨又推,仲埋不時咁淫語助興,興奮到爆燈,小弟弟亦頂唔順嘔白泡,刺激之旅對巨乳功不可沒!食奶,揼骨一定一試,食事後煙,沖身放抵家用SAY GOODBEY走人,有空會再搵佢一聚。
頭香來啦
回復 Dugh575 #1 的帖子

多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
very big boobs

非常贊同!

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
多謝師兄分享
多謝師兄分享