[囡囡推介] 36D胸器、42吋長腿Dana,緊緊攬實令我好有大男人感覺~~~~有圖

簽到
名稱: Dana
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/13603-上環-樓上骨-Dana.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Dana D罩杯乳神,臉孔秀麗,標緻甜美,皮膚白白滑滑,配合36D胸器,42吋長腿,足以令你窒息,囡囡先幫我除衫,摸晒佢全身,佢叫去沖涼先,侍浴對36D大波係我身上磨黎磨去,波推前後,用沐浴露擦至全身,我全程食殘廢餐,囡囡自動波,服務做足⋯⋯
洗乾淨就上床開始,我全程任由Dana擺佈同發揮,慢慢游到前面又從我lin lin奶到下半身,吹的好用心,9淺一深,舒服到不得了,奶袋食蛋,好用心,吹得勁舒服,谷到我想爆,正趁,要慢慢坐上來,因為佢妹妹好敏感,好易起水,大M腳搶疆狂騎,騎得好快速,啪啪聲,騎功唔差,任轉pose唔嬲,非常配合,男上時手腳攬到我實一實,哈哈,搞到我D大男人感覺出晒來,正,爽到不得之了!!佢陪我去沖涼,好好服務,吹吹水,愈傾愈好傾,拿拿聲著衫,俾家用goodbye kiss依依不捨咁走人~~~~
插頭香先......................................
Thank you  for sharing!
看來不錯!
回復 TouchID #1 的帖子

多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
多謝師兄分享

非常贊同!

多謝師兄分享索囡囡性感誘惑真人相報告
身裁很正
多謝分享