[賽後報告] 大學生玥玥屬氣質型靚女,明星樣,風騷迷人,瓜子口面,尖尖下巴,櫻桃小咀極之誘惑,條蛇腰就真係又軟又幼,好鬼sexy,完美走肥苗條身材

簽到
名稱: 玥玥
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/A24142-觀塘-樓上骨-玥玥.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

玥玥屬氣質型靚女,瓜子口面,尖尖下巴,櫻桃小咀極之誘惑,胸前大波蕩漾加上長腿靚波,明星樣,風騷迷人,真人靚過ad相,靚到爆,甜美笑容,笑容親切,性格主動,善於溝通,條蛇腰就真係又軟又幼,好鬼sexy,細佬已經扯曬火,完美走肥苗條身材。玥玥好熱情咁搜索我全身, 讚我細佬硬之堅挺,我摸番佢,皮膚又滑又白,身材火辣,玩到興興再去沖身,前後bm,重點系幫我洗雀仔,洗到我碌野青筋暴露,直頭醒神嗮!

上床傾下計,玥玥國內大學生,熟讀四書五經,唔怪得咁傾得,又真係識得聆聽,完全可以做一個好好記傾聽者,當然我全程波不離手,佢又幫手按下背脊,手骨無得彈,落足心機,穴位精準,力度足夠,RPP 時,R到我成身震,有技巧,撚雀玩波子,手勢一流,叫佢吹奏,上套吹,含我火紅肉棒,深深淺淺上下吹奏,舌頭又使勁咁打圈,簫功一流,眼神互換交流,旋轉深喉吹,爽到爆!頂唔順啦,換套大戰,佢轉做騎師,睇睇佢既騎技,見佢策騎徐疾有致,腰力強勁,狂係咁un,差d擦槍走火,轉後推佢條腳長,手又揸住佢對波,佢大聲呻吟,好似好嘆咁,狂插百多下完事,舒服曬!
插頭香先..............................
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 honglei #1 的帖子

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

回復 honglei #1 的帖子

非常贊同!

回復 im7head #7 的帖子

多謝C兄提點。

多謝分享

多謝分享

多謝師兄分享
大學生

非常正,,, 多謝師兄分享

多謝師兄分享。

多謝師兄分享,囡囡身材好掂
不過可惜太遠

又食到好野啦師兄 ~~ Nice nice…