LG Horse~ E級大波學妹, 乳交一流, 聽教聽話

身份保密
身份保密  發表於 2015-5-30 16:04:55 |閱讀模式
名稱: LG Horse
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A16187-尖沙咀-美少女-LGHorse.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

PP.JPG 1ba312.jpg 4d9335.jpg 9f5263.jpg 55c56c.jpg 34856d.jpg a15521.jpg b01b76.jpg ca4311.jpg IMG_7978.JPG IMG_7979.JPG IMG_7980.JPG IMG_7981.JPG IMG_7982.JPG

入房時, 眼前位有一位可愛少女企係我面前, 長頭髪, 大眼又甜美, 勁有學生妹feel~
真係好難抵擋, 女女俾我讚到好開心, 好熱情咁玩我JJ,
好好笑容抱住我, 之後女女主動除我衫, 我都主動扶住佢腰, 好幼下, 又滑又白,
摸到我都有少少硬, 流口水同佢車左陣…

沖涼我都幾主動摷佢,下面好敏感, 好易起水,  佢水中蕭好正宗, 好好feel !

上到床上, 女女用佢條脷會奶下小弟弟左面, 奶下右面, 奶下底咁, 好功夫, 之後不斷吹, 直至我叫佢上套 , 我小弟弟濕晒, 先女上, 啪啪聲咁好投入,  好享受, 我一手揸佢對波, 一手搖佢pat pat快d  女女呼吸聲加快, 我feel到小弟弟有强烈反應  要換一換pose就玩完.....

樣貌:4.5/5 同ad相真系好似, 學生妹feel, 幾SWEET~~

身材:4.5/5 天然多汁, 走肥, patpat有肉地

技術:4.5/5 環保吹, 夠親切, 攪到我好享受, 精油按摩
What a wild horse!
回覆 讚好 不讚 使用道具

天然乳乳好诱人啊

多謝師兄分享

體態撩人

多謝分享

多謝師兄分享