圖文故事:朋友妻T i n a

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我 叫 阿 蔡,雖 然 經 濟 唔 好 , 但 我 的 骨 癮 依 然 不 減 , 依 然 保 持 一 星 期 兩 日 去 骨 埸 的 紀 錄 , 昨 天 收 工 , 骨 癮 又 起 , 於 是 打 電 話 給 老 友 兼 骨 友 雄仔 ︰ 「 喂 , 收 工 去 按 摩 囉 ! 」

雄 仔 卻 苦 笑 ︰ 「 我 無 開 工 成 半 年 , 仲 邊 有 錢 按 摩 ? 最 近 頭 家 都 係 靠 老 婆 做 通 宵 侍 應 先 頂 得 住 ! 」

這 樣 的 情 境 , 我 說 了 句 遲 D 飲 茶 就 掛 線 啦 !

無 人 陪 , 唯 有 一 支 公 走 上 砵 蘭 街 , 向 經 理 指 明 要 後 生 陀 地 妹 走 油 , 待 在 房 裡 一 會, 技 師 便 推 門 而 入, 咦! 她 不 就 是 雄仔 的 老 婆 T i n a ?  

原 來 所 謂 「 通 宵 待 應 」 , 就 是 「 夜 更 骨 女 」 , 我 一 時 間 恍 然 大 悟 , 問 題 是 應 否 立 即 彈 走 她 , 還 是 幹 一 些 對 不 起 朋 友 的 事 來 ?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
「 阿 嫂 」 我 還 未 決 定 該 怎 辦 , T i n a 已 上 前 幫 我 鋪 床 , 扮 作 若 無 其 事 ︰ 「 你 成 日 來 呢 間 ? 」 我 有 點 不 好 意 思 ︰ 「 好 似 唔 係 幾 好 。 」 阿 T i n a 笑 著 替 我 寬 衣 ︰ 「 你 唔 做 , 第 二 個 客 都 要 做 , 但 記 得 唔 好 話 比 雄仔 知 。 」  

既 是 這 樣 , 我 便 乖 乖 躺 在 床 上 , 享 受 阿 嫂 的 技 術 。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖
回覆 讚好 不讚 使用道具

可 能 新 入 行 , 她 手 骨 一 般 , 按 完 頭 鐘 , 她 便 走 去 掛 毛 巾 , 這 時 我 的 心 跳 加 速 , 刺 激 感 覺 比 平 時 更 強 烈 。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

「 你 想 玩 邊 樣 ? 」 T i n a 此 時 已 脫 去 制 服 , 露 出 一 個 黑 色 胸 圍 , 雖 已 為 人 婦 , 但 她 的 身 材 還 是 一 流 ︰ 上 圍 保 持 35 的 挺 拔 , 一 條 小 蠻 腰 卻 似 不 堪 一 握 。  
始 終 係 朋 友 妻 , 所 以 我 雖 然 狂 吞 口 水 , 但 仍 不 敢 動 手 。

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

几好呀~~點解無下文??究竟最後有冇插??

鬆..無啦??

T i n a 一 笑 , 似 是 明 白 我 的 意 思 , 主 動 上 前 脫 去 我 的 短 褲 , 隨 即 就 在 我 屁 股 上 倒 油 , 然 後 用 指 甲 尖 輕 抓 我 兩 瓣 股 肉 。

一 下 又 一 下 觸 電 感 覺 進 駐 每 條 神 經 , 令 我 不 期 然 鬆 開 了 雙 腳 。

T i n a 立 即 明 白 到 我 想 玩 「 油 浸 股 罅 」 , 於 是 把 油 倒 在 我 的 屁 眼 上 , 再 用 手 指 輕 擦 屁 眼 周 邊 的 範 圍 ; 很 溫 柔 、 很 舒 服! 偶 爾 還 用 手 摩 袋 底 , 速 度 不 徐 不 疾 , 恰 到 好 處 , 陰 囊 被 她 抓 到 一 下 一 下 地 收 緊 , 微 微 壓 逼 著 兩 粒 春 子 , 很 爽

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

「 反 轉 身 ! 」 我 聞 言 擰 轉 背 , T i n a 立 即 嘿 聲 一 笑 ︰ 「 好 慶 呀 ? 」

一 邊 伸 手 撫 弄 我 那 高 高 勃 起 的 陽 具 , 她 的 另 一 隻 手 也 沒 閒 著 , 一 直 輕 輕 掃 拂 旁 邊 的 陰 毛 。  

人妻Tina二話不說一口含下來招呼我的小弟弟..................

我 怕 自 己 真 的 忍 不 住 , 於 是 趕 快 伸 手 扯 掉 T i n a 的 胸 圍 , 一 隻 手 捏 波 , 另 一 隻 手 便 往 下 體 出 發 , 同 時 嘴 巴 還 咬 著 乳 頭 , T i n a 不 斷 「 啊! 」 地 浪 叫 著 , 我 忽 然 想 , 不 知 道 雄仔 見 識 過 自 己 老 婆 這 個 淫 樣 沒 有 ? 一 想 到 這 裡 , 我 不 禁 更 加 興 奮 !  

我 狠 狠 用 手 捏 了 T i n a 的 陰 蒂 一 下 , 發 覺 她 已 全 濕 了 !

我 手 指 一 探 她 的 陰 道 ,她 立 即 「 呀 」 的 一 聲 震 了 一 震 。

此 刻 的 我 , 已 經 完 全 喪 失 理 性 , 一 把 抱 她 上 床 , 還 未 戴 套 便 後進式直 接 鑽 入 T i n a 體 內 。

然後再來個男上女下「阿 蔡 ,你條周好大插得好入呀! 再大 力 D ! 」 我 抱 著 T i n a 打 樁 , 她 咬 著 牙 全 力 配 合 , 每 一 下 都 幾 乎 把 我 的 春 袋 也 納 進 她 身 體 裡 去 , 才 十 數 下 , 我 便 全 身 一 震 , 在 她 體 外 射 了 一 泡 熱 精 。  

FA2582002 該用戶已被刪除

師兄  好正
仲有冇下集丫  thx

我 對 人妻T i n a 的 服 務 十 分 滿 意 , 事 後 埋 單 , 我 多 給 她 五 百 大 元 !

thanks for sharing

very good story......

有特色

Good   Thanks

good as gpld   any more

圖文並茂 Thx. She is nice.