[佐敦/尖沙咀] 蔚藍海保健推拿,大場手骨,專業按摩師Lily,骨精一定唔會失望

名稱: 蔚藍海保健推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43168-佐敦-足浴保健-蔚藍海保健推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

心血來潮想揼骨,但事出必有因,皆因工作太繁忙,想抖都唔得,
偷桃係唯一嘅選擇,想搵個比較私癮度高,環境乾嘅地方,
蔚藍海保健推拿,聽巴打講唔錯,一上去雖然地方唔係咁大,但環境乾淨,
企企理理,有家嘅感覺,自己洗白白後就上骨床,為我服務嘅技師叫Lily,
身材高挑,白滑長腿,皮膚滑溜及充滿女人味,估唔到佢咁好技術,
下下中酸緊位,按摩位置準確又夠力,手法超好,我超享受,
交談之中,得知以前大場做開,一邊按一邊問夠唔夠力,好細心又認真,
Lily精通經絡,幫我舒筋活絡,可以改善氣血循環;推油,通淋巴,夠力、到位,
完全係大場手勢,五十肩,肩周炎,坐骨神經痛;推、按、捏、雷後爽死我,
Part Two,手法更爐火純青,柔情似水,一D都唔急,務求你玩得開心,當然唔好太過火。
舒服完休息陣,我就去沖涼,埋單走人。總括來講,全程滿意(純個人分享,不喜勿小)

相關帖子

回復 cookkipip #1 的帖子

It wasn’t bad but wasn’t phenomenal
多謝師兄分享
在線時間2小時。
多謝分享
professuser 發表於 2015-6-11 22:18

It wasn’t bad but wasn’t phenomenal

Thx

謝謝支持
多謝師兄分享
多謝師兄分享,幾錢落樓?
good and thanks for your sharing
多謝師兄分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享多謝師兄分享
多謝分享!
多謝師兄分享
咩介錢落樓呢😛😛😛😛
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:02