[賽後報告] 2015 年越南完美之旅 Part 3 (超多相)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Part 1 http://141hongkong.com/forum.php ... ;extra=#pid59773380
Part 2 http://141hongkong.com/forum.php ... =1486905&extra=
Fat 仔的報告 http://141hongkong.com/thread-1484418-1-1.html

下午回到西貢,三人去咖啡店揾女吹下女。cafe 007 搬左入橫街,生意大不如去年,中午只有八條女。舊年有近三十條。上樓上見到一位舊相好。好自然就坐在我身邊。另有二位女女亦陪著 P 君 及  Fat 仔。也許溝通得,所以大家都玩得好開心,又影相,睇相,玩 game. fat 仔 雖然唔識講越文,但適應能力強. 又好似無乜溝通方面的問題。

coffee1_resize.jpg coffee2_resize.jpg
coffee3_resize.jpg coffee4_resize.jpg

囡囡向我訴苦話搬地址後,生意大不如前,好多女都轉場。女少左,客亦小左。老實講呢間 coffee shop 都幾舒服, 有沙發,有冷氣我們都幾中意。

今晚有二位新朋友到。一位來自香港,另一位來自星加坡。約好七點 Fortune 1 見。我們七點準時入房。各自選好囡囡,就叫 炒粉面食晚餐。今晚我選到的女女同上一次真系天與地。一直咁服務我見過有幾聲咳 就叫左杯熱檸檬水比我飲 . 真係好貼心 . Fat 仔當然又叫大波妹。 P 君叫個高妹.

二位新朋友 飛機 delay ,到八點幾先到。亦在K房食晚飯。原本二位今晚準備齊唱,主要係交流下。而晚上香港的 H 君我己代 book 左囡囡上酒店。點知 被 Mami hard sale, 結果揾左一位識廣東話的囡囡坐栝。而星加坡K君亦準備齋唱,最後亦被 Mami hard sale 左一位。亦係我第一晚同我坐枱的那位。
From Wechat

晚上十一點, H 君先返酒店會囡囡。我們就十一點多回酒店,我與 Fat 仔, P 君 都有帶女走。

當晚消費比上一次較高。每人大概用左 73 美元。比上次用多左 十幾美元。可能係今次叫左野食。

返到酒店,立即開工。呢條k 女真係正。識國語,名叫阿秋。服務好,身材好,下面重係無毛。正。

六月十四。今日中午要去曼谷。早上約左作夜二位新朋友去五郡唐人街走左一 圈。最後到洗頭店,比美女洗頭, Nui 耳仔加口爆。我又順便探下紅妹。十二點,我先走,就與H及K君Bye bye. 二點鐘,連到 P君 及  Fat 仔 去機場同老婆仔,P 君女友等回合去曼谷。  Fat 仔亦今日回家,班機遲我們一個多小時,反正自己留下亦無地方落腳,不如一起出機場。可憐 fat 仔 臨別秋波, 大口妹又來唔到送機,唯有不斷的 Wechat.

我與P君上機,開始新的食自已女泰國四日遊,

曼谷報告可能唔出。全時間都係拍拖。

六月十七日,下午四時回到西貢。入海關時條粉腸見我帶個靚女去玩, 居然問我條女係我乜人。我話朋友。粉腸再問,有冇上床。我直接答,這是私人問題,我無需答你。條粉腸比返 passport 我。笑笑比我走。吊,咁的問題都問,有冇上床,關你屁事。

老婆仔買左好多手信,落機立即返鄉下。我己約好大老婆六點相聚,重溫去年的黃金 36 小時。由於大老婆失左身分証無法入住酒店,但經過同酒店經理講数。只要我肯簽擔保紙,酒店就比我大老婆上房. 點知一落機,大老婆話在鄉下,吊,明明約好,又返鄉下。大婆話明天早上六點先上來,九點就到。

今晚又要去揾食。晚飯同P 君去食 牛肉七味。繼續殺上 beer om, 選了上次那一家 鴻發。

今晚來得早少少,我第一 round 就選中,P 君似乎無心想選,因為明日坐早機,晚上需要休息。所以求求其其叫左一位坐枱。我條女叫  Tina 真係幾正。 令晚消費亦係每人 25 美元。P君齊坐,比 30 萬枱費,我就帶 Tina 走。做個短鐘。影左幾張祼照。不過今期裸照全部成為私人珍藏,唔會公開。

六月十八號。令日係最後一晚,今夜坐11:55p 機。大婆終於在早上十一點到。我話到左call 我一齊食 lunch, 點知話我食左,你自己食。吊,忍你。入左房成一個鐘,聲都唔聲,正面都唔望我。我問一句,答一句。.我都知自己衰仔,有左老婆仔,就唔多理大婆。等到臨走之前一日先見你, 但又唔係全部我的錯。因為妳失左身分証所以去唔到 蜆港, P 君,Fat 仔可做証。無 id 上唔到酒店係酒店的 policy, 又唔關我事。約你作日到,你又返鄉下,約你食飯,你又自己食左。分明係玩對抗。

去年那份熱情己完全失去,其實我一早都可飛左她但一場朋友,都唔想做陳世美。一個多小時,她在床上,我在 laptop 上綱. 終於忍無可忍。我問,妳於家想點,又唔駡我,又唔望我,又唔出聲,不如返屋企啦。呢哋錢我比你。大婆一聲唔出,開門就走。錢都唔要。咁就走左。呢段友情,就咁玩完。算啦。反正我都唔想玩落去。

中午有小小失落,但好快我又想起另一個人。一位 beer om 女,上個月我朋友見過,但無機會食,我見過相片都幾靚女。就打電話 book 房。呢間在第三郡,位於spring hotel 的六樓。中午去到,無乜客。條女出來迎接我。真人同相片差唔多。靚女。收費與其它 beer om 差唔多。但最唔好係二個 Mami 知道我係才哥公紹來。一直係咁陪我飲, 搞到我同囡囡都冇私人空間。坐左有粒鐘先話,我唔阻住你地兩個談心啦。重火靠,一於吊二個 Mami 你的老早就要走啦。我黎揾女坐枱,唔係揾成女飲酒。

終於有私人空間。單刀直入,你出唔出街,條女話於家吾得要到九點後先得。於家得五點,九點半要出機場,睇落都無機會食呢條女。最後就偷偷約艷香七點出黎食晚飯。六點我就比錢離開。二小時花左80 萬,價錢比其它 beer om 貴。小姐小費我比三十萬,Mami 二十萬。
My friend took this  one

艷香準時七時到酒店,我們打的到一家都幾貴的越南飯館好似叫 Com Nhieu Saigon, 因當晚手機無電也無影相。飯後返酒店短聚一下,我就離開越南。十幾日越南之旅就完美結束。

Vietnam, I will be back!
回復 austinpower #1 的帖子

第一張相影得吾好,影到p君條咖啡女好似人妖,哈哈
回覆 讚好 不讚 使用道具

好精彩嘅多相報告。

睇到都觉得开心!多谢师兄分享咁开心嘅经历!
唔識越南话就应该玩唔到咁樣啦。。。。

Can't find a better report than yours!!!!

austin兄 我同你做左兄弟, 上次係Fortune我都是pick左阿秋(現在肥左DD)
初時pick佢只因為識國語,點知喜出望外

Great report again, thank you very much!

報名,報名.

師兄,請問去Beer om玩,洗唔洗識講越南話?好担心去到同囡囡溝通唔倒。

回復 愛上越南 #2 的帖子

相片太多,唔係自己女就求求奇奇咁 upload 上。

回復 barr #6 的帖子

阿秋真係非常帖心,此起大陸的K女真系天同地。最驚喜係下面無毛,重比我影相

回復 aus167 #9 的帖子

溝通方面真係要睇個人,Fat 仔越文唔得,英文麻麻但又玩得好開心。五郡  beer om 亦有小部份識多少中文。

有機會真係好想跟barr兄去泰國玩 同austinpower兄遊越南

回復 barr #6 的帖子

點樣喜出望外法啊 BARR 兄?

回復 austinpower #12 的帖子

誰是你條女啊..AUSITIN 兄..有2 個啊?

多謝師兄分享

回復 Kingofactor #15 的帖子

细细粒個位係老婆仔

Austin Ching,

After reading your reports, I want to go back to Vietnam again really soon!

CH

多謝分享

多謝分享, 我早兩日先O係HCM返黎, 但因為唔識地頭,靜係去左hai ba trung D 酒吧, 想問下Austinpower 兄有無資料可提供比小弟, 等我下次識路, 謝!