[賽後報告] 瑩瑩清純可愛不但止,重要要fit爆身材,天然美乳,竹筍靚波,pink lin,眼大大,好電力,臉尖尖,制服絲襪,性感誘人挑逗!

簽到
名稱: 瑩瑩
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/31475-深水埗-樓上骨-瑩瑩.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗瑩瑩清純可愛不但止,重要要fit爆身材,天然美乳,pink lin
眼大大,好電力,臉尖尖,成日對住你淫笑,Pat Pat渾圓,窄鮑多水多汁
全程冇黑口黑面,前後侍浴,極有禮貌,態度好好。俾我感覺非常sweet,夠曬靚女,好合我心意!
拖住我入房,女朋友感覺十足 ,對大波凸嗮出黎,對波事業線有D深度
浪下浪下咁撚樣,攬攬錫錫抽下水傾左幾句就入去洗白白
沖洗仔細唔求其,patpat圓渾,大波推前後,含吸啜吹俾心機做得好徹底
黎個水簫,好舒服,時不時一兩嘢深喉俾我嘆下,頂級服務,頂唔住爭點爆
上床大家開始肉博,佢先著上製服絲襪,性感誘人挑逗,先黎個全身漫遊
溫柔奶啜我雙lin,從上到下幾乎瀨勻我全身,落三角位,再啜波子
到大脾內側,含住蛋蛋吞吐一番,環保吹,吹到索索聲,仲有淫眼交換
六九互吹送瀨蛋蛋兼袋底,好能正,帶套女上,瑩瑩做主動
節奏緊密咁騎,騎功一流,唔洗幾耐要製止佢
又有嘺爹聲嘩令我耳仔軟嗮,真係爽到不得了, 十分興奮之下俾瑩瑩坐爆!
頭香!哈哈
多謝師兄分享
謝謝師兄報告
多謝ching分享
回復 qwsaxz #1 的帖子

多謝師兄分享
多謝分享
多謝分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
多謝師兄精彩分享
多謝分享