[粗人粗語] 師兄紫荊收小費幾多

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

屌,上次90分鐘埋單660,想知有冇比人昆
最早期我去只畀一舊,聽講家陣標準機場稅已經要兩舊,更有師兄畀三舊,視乎個人喜好而定。
利申:我已經無上去好耐喇。
如果骨場要用660真係好貴,唔知係唔係比人昆

回復 pakpak911 #1 的帖子

Just hj or can ml?
之前去紫荊,
個技師麻麻,
一黎就話3舊起跳,
我咪話,
你值既就3舊,
唔值就2舊,
唔好蝦我未出黎玩過.
果期D囡囡好鐘意R tips.
講真, 多果1舊水出黎玩冇所謂啦,
但你個服務真係唔值,
我俾都俾得唔gur.
pakpak911 發表於 2015-6-30 15:09
屌,上次90分鐘埋單660,想知有冇比人昆

正常埋單550 (90分鐘計)
稅金一般最低200.。。。不過紫荊老闆娘好放縱啲女R Tips , 其實間場啲女唔錯,不過我唔鍾意R TIPS所以最近都少去
我試過DUP 45分鐘都要550落樓
去左3次唔再去啦~
D女R TIPS R到傻左, 拎2舊出黎都話唔夠
htmsse 發表於 2015-7-11 11:06
我試過DUP 45分鐘都要550落樓
去左3次唔再去啦~
D女R TIPS R到傻左, 拎2舊出黎都話唔夠

係呀,只有以前Jenny冇咁樣,人又好,服務又好,又唔R Tips, 可惜已經返左鄉下

回復 v4015 #10 的帖子

我第一次就係去搵Jenny, 之後搵露比就真係唔得
又hea又r tips又玩得唔放(可能我唔靚仔)
你仲有同Jenny keep contact?
htmsse 發表於 2015-7-11 11:12
回復 v4015 #10 的帖子

我第一次就係去搵Jenny, 之後搵露比就真係唔得

之前都仲有,不過最近好少覆啦,應該過緊新生活,咁就唔搞人地啦,佢係一個好女仔
仲有  希希    都會r tips
三百剩係hj真係唔值,加上囡囡勁r tips,乞人僧,所以無再上去了。
某某 發表於 2015-7-28 10:56
三百剩係hj真係唔值,加上囡囡勁r tips,乞人僧,所以無再上去了。

最撚僧
776773 發表於 2015-7-28 08:08
仲有  希希    都會r tips

我都試過希希又冇R喎
其他就有

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 12:47