女神の經典♦ NY Angela ♦天然36D美乳♦相頭完美♦無與倫比♦

86 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-1 00:23:10 |閱讀模式
名稱: NY Angela
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A17636-尖沙咀-美少女-NYAngela.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

"上四台睇報告搵食、NY Angela 既AD相真係幾吸引 、真人相更加係MCOT 、知道NY記一向約個件就比個件、冇調包、於是就打電話去約,安排我上房、過程好順利、見到真人----「係真係靚過上鏡、靚過相多多聲、明星樣。  」靚女相頭、幼幼、身材嬌小玲瓏易食,仲有D級竹筍大波 ,服務都好落力 ,詳細過程同其他師兄差唔多,食完之後到而家仲回味緊 ,索女就係正

度緊時間返食

Angela  五星★巨乳童顏女神!服務落力有HEART (薦) 索過明星

睇完以下幾個網友大師兄既報告、真實程度都近乎99.99%。

=======================================================================
四台大師兄1食評:
見到 Angela 真人相真係好正,於是打俾相熟AGENT約時間。安排順利。
女女本人真係好靚、幼幼年齡、明星面孔、素顏都殺晒、水靈大眼、有笑容、活潑調皮、身材嬌小玲瓏、要高妹呢個唔岩、但線條係唔錯、C-D級大波真波好軟熟、彈手、lin屬light brown 少pink、屁股翹、全身白滑,論樣貌身材真係超晒班 。學一位大師兄話、過程都係除褲著褲既咸故無謂多講,不過服務真係應有盡有、至少我有得車、環吹、奶LIN啜袋、前後侍浴、幫抹身、有講有笑基本上都齊、第一次搵佢有D公式化、好服務但係我唔LIKE公式化、之後同佢熟左就幾有GFF 、又幼又靚女又大波又玲瓏嬌小又勤力既女女真係可遇不可求 原來呀女受軟唔受硬、學某大師兄話、我地對呀女好、呀女對我地更好,呢句說話用係 NY Angela 身上真係100%正確,我會返食佢好多次,呀女已經係我紅顏
總結: 五星級女女、明星面孔又大波又有HEART、仲要五星級酒店、得閒都去支持下。
我係睇以下兩位大師兄既食評去馬。
========================================================================
四台大師兄2食評:
幼幼小美人 比明星更美麗 無人能比
樣貌: 5/5,cutie幼幼,真人比照片靚好多,唔化妝已經令你永遠難忘,AGENT知我鐘意乖乖幼幼
身材: 4.5/5,C級吸手軟波,走肥,身體FIT
技術: 4/5,有求必應, 好有heart,除了不用唎KISS, 什麼都肯做,真係我舒服,實在少見的幼幼美少女, 令我樂而忘返
態度: 5/5,態度一流,笑容滿面,沒有什麼可以投,乖乖好聽話,幾乎俾佢吹爆車
應允幫她出廣告,絕對不是廣告,試過後你一定認同,我從不返食, 但是她,我就忍不住,一定返食佢
===================================================================
四台大師兄3食評:
今日工作忙個不停,反正晚收工不用交人便電約這小妹子  
AGENT服務:5/5 (有提早5分鐘來電CONFIRM )
妹子服務:4/5 (有講有笑,清潔仔細,有共浴,有開門送我走,沒有幫忙除衣服,不個整體還是很好)
樣貌身材:4/5 (跟廣告9成,有分加是甜美笑容,好靚女,斯文大方,甜美標緻,笑起上黎特別靚女  身材好有線條,100%瘦底走肥,但幾好波,竹筍大波唔係講笑,有幼腰,身材確係唔錯,腳有細細紋身)
ML技術:4/5 (勝在細心又俾心機,碰碰車,有錫LIN,帶套吹,有吸又啜春袋子  ,跟著正場先女上,後男上完事)
總結:有美麗樣貌,又有身材  
多謝各C HING收看
=========================================================================  
ellenwongmakelo 我的女神, 令我身淫, 食完再食, 日日耍食

日望夜望終於等到我的女神返來, 佢次次來我總係忍不住要食佢幾次,
雖然佢係好紅好爆, 好彩NY老闆幫我一早預約曬

昨天, 一開門佢笑淫淫立即攬實我話好掛住我, 佢越來越美, 我越來越喜歡佢, 一路除衣服一路談心, 沖涼細心

樣貌: 5/5 比明星更美, 幼幼清秀美少女
身材: 5/5 大D級彈手天然大波, 完美S身形
技術: 5/5 技術好, 佢環保好舒服, 不停望住我, 高潮時攬實我. 不停大叫""""我要.快啲俾我""""
態度: 5/5,佢最喜歡我支特長特大的香腸, 叫話等了很久終於可以食到, 女朋友FEEL一齊高潮

佢樣子漂亮, 身材完美, 服務尚佳, 感情深厚................. 永遠是我的女神, 期待今晚再來看她
========================================================
=================  
s9394 著住白色裙、推到妳頭暈 – NY  Angela

1) 進房
林近性旦,到處刀塞到嘔,
一向守時的我刀遲到,
同agent 哥哥沙個冧先!
上兩次刀睇吾到,
我話俾次機會我再看,
見女女cup C靚波,
Pat pat 又突,立即confirm

2) 沖涼
Extremely keen to wash me
波推大車mud 刀有,
女女烏低身深喉水蕉,
超級爽!

3) BJ & ML
中高級無怨追,
吾想俾佢停,好想先口x一嘢,
但系刀系上膠入,
女女好大反應,
反守為攻,女女主動reverse cowgal,
Un 到天昏地暗....
最後手拖手,到肉鏡前推出!

相片不能轉載or 侵犯版權行為

真人靚過上鏡!

回帖獎勵 +1 元錢

回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

依條女幾正😍😍

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

回帖獎勵 +1 元錢

very nice boobs

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

thank you for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

睇佢既表情都....