【Pizza】Kawaii幼幼 大巨乳 ☎ 木瓜奶の少女 《大車特車》

83 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-1 00:23:44 |閱讀模式
名稱: NY Pizza
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A17669-尖沙咀-美少女-NYPizza.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

"
見相有大波有淫樣,突晒出罩既(☉)(☉),即刻打去約, agent 安排妥善無調包
樣貌:Kawaii幼幼、有對淫又sexy既眼神,充滿戰鬥格,好大對(☉)(☉),真係O my Baby!長頭髪,好姣
身材:35D彈手波,身材好吸引,我好鍾意佢咁豐滿既身材,車上起來好正
技術:大波波推、高級深喉環保吹奏,大車,高級騎功
服務:服務一流,波推夾腸加水蕭,吹功正如稱兄所講真係一流,全程用心服務,狂野熱情,全程搞得我超正好舒服
態度 : 任錫任摸任渣任插,都唔黑面,好好笑容好好態度

【Pizza】Kawaii幼幼 大巨乳 ☎ 木瓜奶の少女 《大車特車》

大波(☉)(☉)妹,AV戰鬥格,係騷在骨子裡,35D大波,眼大大,夠甜蜜主動,親切好傾,野性熱情,唔係講笑,搞到我鳩一直硬,頂住條褲浪,就埋去同佢車一車,一邊車一邊去同佢check個body,對波好彈手,我啜、非常甜美...我停..我停不了...我啜到停不了!之後就去沖涼,佢熱心咁同我沖洗,夠體貼細心,吹左好耐,幾乎走火,俾我叫停左,凖備上床嘆世界,床上表現更加狂野,我身上所有敏感地方都俾佢奶曬,奶得我非常舒服,大腿隙,旦旦袋底奶埋,高級AV深喉環保溫柔吹奏,含埋波子,深入吞吐,橫笛直簫,深深淺淺,吹到雪雪聲,好舒服,我欲火焚身,小弟弟青筋暴怒,上套去馬,先女上,佢騎得唔錯,M字腿騎,高級組,我手不離波,男上,囡囡一身戰鬥格,真係一個難得淫西,肉緊既表情風騷入骨,極之好砌,睇住佢對巨乳搖晃,正!後推車,囡囡好好配合,最後仲推爆發射 ,好有滿足感,正呀!!!
一句講晒 ! 大波(☉)(☉)妹正,絕對值得返食!

真人好睇過上鏡【Pizza】到而家仲懷念緊佢既夾腸+水蕭!

"

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享,幼幼木瓜奶女神

回帖獎勵 +1 元錢

多謝真心分享

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

thank you for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

曲线优美好货色啊

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多谢師兄分享