最具特色女神☀ NY 甜筒 ☀18幼幼 172索爆Model 42"長腿24"幼腰

81 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-1 01:15:11 |閱讀模式
名稱: NY 甜筒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A17843-尖沙咀-美少女-NY甜筒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

"NY 甜筒☀18幼幼172索爆Model 42""長腿24""幼腰 終極女神☀

索女、天生眼大大超靚女、真人100%似ad相、有少少mk陀地feel、好鐘意電人個隻
正宗model身型、1.72m高、24吋幼腰、42吋長腿、C級柔軟真波波、
服務好到爆、100%GFF、極有家教、今期MODEL級女神力作

睇到某師兄網上真實簡評:「1米72高 、金髮美女、幼幼組  、樣好令 、大大隻電眼  、好高挑好苗條  、最令係條腿 、S身形真係好正、好好睇、  、正!勁玩長腿、一路車、一路玩長腿、睇住佢個令令淫樣 、再加埋D叫床聲、頂5住 !」即刻打電話落BOOKING去馬,NY 安排妥當

上到房,呀女態度好友善,感覺就係店!報鐘!她幫我寬衣解帶,我又幫佢除,邊渣波波邊親嘴,水乳交融,樂也融融,前戲不錯 ,一起去洗白白,送上波推和水蕭,功夫了得,姣電眼神可殺死我 !洗完幫搽身,細心。
一上床,先咀左幾下 ,雙方有FEEL,用波波漫遊,用舌由耳仔邊奶到下面,然後錫LIN奶袋,環保吹,我不甘示弱,也幫她親奶吃鮑 ,然後就開始正戲!
女上,騎功不錯,好像冠軍騎師又扭又UN,好爽,然後到我服務她,男上,邊渣波邊浪漫式的插,找尋感覺,最后狗仔,猛烈進攻,啪啪聲股圓臀豐,好推好砌,最後她收了一下音機,我震了一下,等大概一分鐘才慢慢拔出,然後相擁躺在床上,感覺好滿足,我咀左一上去囡囡額頭、然後洗澡換衫,俾家用加TIPS走人。
服務確係一絲不苟,NY 甜筒,真係難得有身材有索樣仲有HEART既model索女 。

總結: 人靚身材正、長腿好波有幼腰、MODEL靚女可遇不可求,態度熱情,可車、有波推水蕉、又有深喉、口爆、事後蕭,NY 長腿超模,論整體確係王牌!要服務好,態度好,要樣靚、100%MODEL身型、服務有保證,必食NY 甜筒!

一條女滿足我三個慾望: MODEL級長腿 、 B CUP靚SHAPE波、明星索樣 、 全情投入既女朋友感覺,真係萬勿錯過!

IMG_3051.JPG IMG_3052.JPG IMG_3053.JPG
[純粹分享] [hlau] NY 甜筒- 幼幼極甜模特兒
NY 甜筒

我一向喜歡模特兒型女女,今期見NY有兩個新到磨豆,見呢個又幼幼又潮有唇環未試過,引到我性起要㨂佢食。早日約定,去到凖時上房,贊AG 。今次都係去個度老尖五星級一流呀。
IMG_3054.JPG IMG_3056.JPG
NY 甜筒,甜甜,江西人住深圳,19歲幼幼面貌,笑容真係好甜成日笑,皮膚健康色女女話啱啱海灘曬完仲有bikini lines 蜜餞色好靚但又夠滑,有D公仔係手頸度加埋唇環好多耳環相當潮,身高約173 model figure ,幼手幼腰幼美腿,身形比例一流,B波級手波型靚好揸細淺啡的,妹妹毛不長不短夠窄好插。
一去到唔駛點破冰已經幾好傾,買咗馬卡龍比女女佢好開心,開心地抱下車下,女女係開心少女型成日笑好甜,傾咗幾野已經有大車有脷,車唇環真係第一次好興奮,坦克車愛撫一輪幫我除衫後去沖涼,好細心洗前前後後洗暈哂,我又幫女女洗互卒身,女女個身好滑又柔軟波又好揸,正!互卒棍同妹妹,我已扯旗,坦克車一輪,幫我好細心地乾身真貼心。

出去先跪床攬同大車,我錫啜女女由上至下,食奶至下身,上床女女服侍我,我就係咁玩佢個身同對波。BBBJ吹工上級,又啜又吸好吸力,女女吹到雙腳飛上墻上倒立,大開眼界未試過,超爽!女女又用唔同體位吹咗好耐,我手揸住女女美髮玩,又手係咁遊走女女全身又打井,再到我catbath 女女全身,對波加油大好好啜同奶,我係咁鍚啜女女耳仔耳環都甩埋,之後仲食咗少少鮑。上膠,女上,鮑窄女女㩒住我打裝,我玩佢幼腰波波同囉囉,我今日狀態不足,又要女女再吹,女女好好心機又吹好耐,女女又用脷轉我耳仔好GFF。再上膠轉男上M腳揸住女女腳插,對手遊走身又揸波,美腿超正,之後搞一大輪終於發射,女女幫我清潔女女之後去沖涼。

沖涼又好細心,再車下,又幫我抹身真貼心,之後再傾咗好耐再影好多相,女女好合作,過哂鐘添主侍人都冇吹我,抄牌,再攬錫一大輪先走人。
DSC07847.JPG DSC07829.JPG DSC07793.JPG
總結:人如其名好甜all smiles。GFF for me,潮女女面幼幼又模特兒身材我至愛,美腿令我要奶錫啜好興奮,對我有坦克車有脷,吹工上級好心機有特別體位,開心好玩friendly ,番食之選推薦!"

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

依條女幾正😍😍

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

very pretty girl thx

回帖獎勵 +1 元錢

多謝真心分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

回帖獎勵 +1 元錢

thanks for real photo report

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

thank you for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

青春靓丽好货色啊

回帖獎勵 +1 元錢