[囡囡推介] 靚爆鏡囡囡Miu Miu~超完美身材.西水長流.窄飽魚越插越過癮!

簽到
名稱: Miu Miu
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A25169-尖沙咀-樓上骨-MiuMiu.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Miu Miu.靚絶高纖model身型.雪白肌膚.Cup手波.一對修長靚腿.腰幼彈手挺靚股.充滿電力淫眼.夠索夠fit又誘惑.唔食對唔住自己.
掛好衫沖涼.有講有笑.待浴細心.楂住對波玩下粒Ping Lin.彈手又堅挺.青春無敵! IMG-20150702-WA0001.jpg
上到床.滑嫩肌膚慢慢開始磨黎磨去.粒Lin頭漫遊全身.摩打脷錫我Lin頭.手R春袋.玩我枝龍棍.一路奶到去蛋蛋.雙奶夾腸吸完又啜.直舐上龜頭打轉.成條JJ含住又舔又啜又深喉.捉住佢個頭頂入MiuMiu口.充實又舒服.上套男上慢慢un.邊插邊楂住對靚波.反應良佳.叫床聲夠淫賤.反身狗仔式.靚PatPat靚腿推落去感覺好爽.唔執輸大大力狂揪狂插.囡囡叫到衣嘩鬼叫.啪~啪~聲咁插入去.西窄水多最有快感.插到實一實要爆發.爽到無朋友.休息下待浴交家用. IMG-20150702-WA0002.jpg
看來唔錯!
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
果然真系唔错,仲有收音机。
Thx real photos
thx for sharing
多謝師兄分享
回復 laumin #1 的帖子

多謝師兄分享

多謝分享

很有創意,值得回味~
looks so good, want to try her beast
真系唔错,好正對長腿
继续支持。
对长腿真系好鬼诱惑。
多謝師兄分享
真系几正正,😘😘😘

謝謝報告
多谢分享时庆。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:52