【$750】OL. 0030~白滑美少女, 一流前戲, 高級性愛☀☀☀

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-2 16:51:42 |閱讀模式
名稱: OL. 0030
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A17752-旺角-美少女-OL.0030.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡都幾高,由大陸到本港搵你地哈哈哈!!~~

囡囡硬件條件VERY GOOD~~~ ,有彈性波波好好仲加皮膚白滑!!

簡直無得頂呀!其實我一路都系鍾意D幼幼 ,抱起上嚟都有肉感,佢對眼識放電!!

即刻過去!去到酒店樓下打俾代理, 佢話安排間房打俾我,食完支煙仔即刻有得上!

入房見到個真人,睇落好有feel. 關門報鐘,傾咗陣計,然後行埋去考考車牌 ,估唔到俾我考到,感覺真系good feel!

跟住就去沖涼,佢熱心咁同我沖洗 ,之後瀨袋啜鳩,技術都OK! 睇住佢個嘴擔住我碌鳩,我就好興奮!

之後就埋床,車下又互摸一輪,佢就開始serve我, 先奶我耳仔同頸, 再啜lin lin, 舒服得黎又有d麻痹感

之後佢表演高級環保吹, 搞到我條野濕鬼曬上套做, 先女上, 妹妹好暖又濕又窄,睇住對波搖搖下

我就不停咁抽水揸住對波, un咗一陣, 然後轉狗仔 , PP有肉,好好推, 推到拍拍聲, 最後男上加快速度插爆派彩!!!

1b3ef0.jpg 3e9347.jpg 51f2da.jpg 33976e.jpg 53acff.jpg dd6dd1.jpg mmexport1435655011995.jpg mmexport1435655011586.jpg mmexport1435655012680.jpg
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

天然美乳好诱人啊

多謝師兄分享

多謝師兄分享

Background so dark

謝謝師兄分享