[囡囡推介] $玲玲$[起機落機項項佳能]$身材fit爆,蛇舌波堅,踩,揼,推樣樣能…

名稱: 玲玲專業推拿
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A25390-佐敦-樓上骨-玲玲專業推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡玲玲推介睇得多,真人手勢未試過,最近假期多,今日放假咪錯過,打定電話約好時間見佳人。
飲過茶,遊陣街,時間到,即上樓,玲玲好主動,攬我入房,互抽水互吹水,佢笑容可人,皮膚白白,波堅股美,衣著超性感,吹完水重幫我除衫,帶我去沖涼。
沖完抹乾身,玲玲問我受不受力,我話冇問題,我背天訓低,囡囡先做踩背,佢用雙腳踩按穴道,感覺好舒服,囡囡全身壓下,又感唔到佢身重,就好似有隻貓咪在我背上行走,爽!踩完背,揼骨,推油陸續嚟,揼骨聲响,下下到位,全身骨骼暢通,自然舒服,重有推油加前烈線,玲玲雙臂柔軟有勁,力度適中,雖然推前烈線時,有小小微痛,但囡囡説是正常,轉身做正面,眼前一睇,玲玲超性感,真空小背心,超短裙,不睇由自可,一睇色心起,佢幫我做按了幾下,我就忍不住揸佢波波,玲玲小叫,但冇反抗,我食住個勢,反起佢上衣揸奶玩的的,好能爽!玲玲重醒見我細佬攰起,上小許油就用佢巧手慢Chok我條鳩,另一邊用小嘴輕錫我lin頭,我即時Hing上頭,想講嘢都講唔出,正!跟住囡囡一付淫樣望住我,小吟小叫,淫賤得很,佢手頻開始加速,慢chok變快chok,更用玉指摩打我龜頭,我即時打哂冷震,精液爆發,飛精派彩,舒服哂,爽!
事後玲玲幫我清潔,吹陣水,時間差不多,比家用走人!
總結:玲玲功夫利害,踩,揼,推,鍚樣樣佳能,起機落機更有一手,身型好,波堅股彈,值得常來!
多謝師兄既介紹
Wanna try too
thx for sharing
多謝師兄既介紹
回復 AMETHYST #1 的帖子

多謝分享
回復 AMETHYST #1 的帖子

很有創意,值得回味~
謝師兄超正詳細報告來自: iPhone客戶端
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享