[賽後報告] 深水埗新女Kitty,新女下海,青春貌美,服務一流,手骨又正宗,性感火辣look,樣又sexy又姣,莞式招呼,令我一試難忘!

簽到
名稱: Kitty
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/12516-深水埗-樓上骨-Kitty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

深水埗新女Kitty,新女下海,青春貌美,服務一流,手骨又正宗,性感火辣look,樣又sexy又姣,一對大眼睛特別靚,簡直係魅力十足,42寸長美腿,胸前波濤洶湧,後有翹臀靚囖,有波有囖好熱情有禮貌,令我一試難忘,其中令我回味就係泡泡鴛鴦浴,主動熱情開朗,好健談,一d都唔悶,唔駛破冰好好傾,幫我除衫再較好水溫,帶我去沖涼都好好心機,洗浴邊沖邊bod互磨,有燃雀R袋,好LUN正!之後啜鳩奶袋,左右兩粒蛋蛋都有照顧,趴系馬桶度同我做水中毒龍深深鑽,水中蕭,含到細佬實一實,玩到碌鳩硬。好專心吹奏,水蕭吹咗好耐。 。沖好就幫我擦乾身,夠細心體貼,床上玩,先幫我按下背脊,力水夠,穴位準,按完成身松左。推油都幾舒服我唔係強化骨精,又無乜特別攰嘅地方,由佢自由發揮,由肩推到腰,回來推慢慢推,力度加大左,集中推左推大腿,推條腰,如是者來回兩三次先轉身,時間幾足,不怕馬虎了事,自動波轉正面奶錫兩粒提子、頸同耳仔調情,幾有女朋友感覺,不時對我放下電調情,亦有聲音導航,整體配合度好好,舌尖做螞蟻上樹,莞式​​招呼,連大小腿都奶埋,黎到細佬度,高級環保吹,快慢深淺吹奏,時不時又突襲龜頭,搞得我鬼死咁舒服,時不時拋個淫眼俾我,好有AV Feel,口水多多,濕鳩曬,口技好獨特,最後細佬忍唔住要插佢細妹,玩多陣69就叫佢上袋著雨嶁,女上玩坐蓮,騎功一流,一邊騎一面擺動蛇腰UN,條女黎Feel,越騎越快,腰力好勁,正到爆,跟手轉男上,一野吊入去Kitty嗯左一聲,囡囡攬緊,下身主動來迎,插到啪啪聲咁上下,佢仲識得黎返un我,一流既視覺,加埋呻吟聲,興奮到極,最後抽出細佬叫佢口爆,一口吸住我條野,不斷深喉吹,添加眼神交流,好快就將滾燙精液射曬俾佢,事後蕭都有,佢非常配合, 點玩都無黑面,任勞任怨,相當好feel ,又再次服侍我沖涼,著衫,仲幫我捏下肩膀,擺低家用+tips走人!
首發!謝師兄超正詳細報告來自: iPhone客戶端
回復 shulian #1 的帖子

多謝師兄分享

囡囡唔錯,多謝報告。
影到腳趾就更好
多謝師兄分享
Looks good and another good target in SSP.
多謝分享
睇嚟都唔錯喎
thx for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 00:05