Berlin Erlebniswohnung sex buffet and FKK Artemis (全篇完)

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

睇完各師兄的分享後,我就決定左親身去呢兩個地方見識下

台灣、大陸、日本、泰國的囡囡都試過,而都係一對一,最多係玩過下3p,唯獨歐洲這塊土地未試過

今次的嘗試,真係給我有所見識加驚喜

首站,去左Erlebniswohnung sex buffet,其實柏林好方便,坐地鐵好多地方都去到,而地鐵有分兩間公司,係S同U 這個是歷史遺留下來的問題,要搵路好簡單,你有Google map 就幫到你手了

Erlebniswohnung 位於U Karla-Marx 站,一到左上路面隔離就係,間野係位宅入面。到左就按門鐘上去,一開門入去,經過一條走廊,右手邊有三間房,前後兩間房係戰場,中間係食野休息區,左邊有廁所浴室同桑拿,入場費下午6點前€90 6點後€70

我四點半去到,入去只見到有一女係間房入面,房入面大約有七八人,當中有一個黑人,亞洲人得我一個,其餘都係白人。而條女同其中的黑人同幾個係含緊,扑緊,其餘都係係度睇

心諗…大獲啦,會唔會中伏呢,這個躺我無參與,只在隔離觀察,觀察到原來想去屌就屌,想比佢含就去
跟住睇多陣,原來會陸續有女加入,跟住有新女去左另外間房,好多人都跟住過去,就解除武裝上馬,總之要入閘就要帶套,其餘唔帶都得,囡囡好識造,佢會幫逐個含,你見無人上馬,你可以除時上馬…成個情景就好似拍緊AV玩多P 咁

如是者我就派左一次彩比條女,跟住去沖身,食下野坐陣。休息一陣後又見有另外一條女跟住就過去…如是者,成個過程都係咁,我係個到逗留左六個半鐘,出左四發,最尾一發係一個我覺得好靚,好有身材的金髪鬼妹,幫大家口爆,我都比佢輪左!

總結,這個好抵玩,啱晒大食的師兄

累了,有關Artemis FKK 稍後再奉上

有時間又同大家分享下去Berlin FKK Artemis 的情況

坐地鐵到westkreuz 站,一出站行幾分鐘就到。去到門口佢問我來自哪裡,我答佢HK
佢就比左份中文說明我睇,入場費€80 非酒精飲品小食包括在內,囡囡一次收€60/30mins

比左入場費,有一條入場紫色手帶及藍色的鎖鑰,有放貴重野的locker 同行裝的locker,同一條key
換衫沖完涼入去Lounge 見到好多囡,我行一圈就有女問我,我先拒絕同佢講行下先…

睇睇下,佢有泳池,桑拿,按摩池,小食亭…應有盡有
出面外面都有囡,個感覺唔錯

入返lounge 頭先個條女又問我,佢係金髪的,我問佢係邊度黎,佢答我烏克蘭😍
頂,即時心心眼😍😍😍😍😍😍
跟住就跟佢上去…過程都係個d 唔詳述

完事就比錢,跟住就沖涼,去食野,食野係buffet 形式,飲野都係自助,食飽後攤左係沙灘床瞓左陣
就入去睇下,點知比我見到一個白白淨,幾靚的,我過去問佢,來自邊,幾歲?
佢係羅馬尼亞人 21才,即時9都硬左上房,過程間,佢服務好過烏克蘭金髪囡囡,細心好多
仲有就係幾好砌,回味返都有反應

完事後再食少少野,去焗下桑拿,按摩池…就走了,因為都晚上十一點幾

總結覺得sex buffet 比較好玩d ,Artemis 中雖然乜女都有,但性價比低,有些囡囡服務未必太好
但sex buffet 就沒有服務上問題,因為我見buffet 都比我地砌到高潮左好多次…感覺好淫亂又好玩
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 吉島野 #1 的帖子

多謝詳細報告。

师兄玩得好high!
D女女掂唔掂?

即係90歐任吊?

Good experience! Thanks for sharing!

回復 prisoner #5 的帖子

係€90無限次任砌,留幾耐都得

sparkyhk 發表於 2015-7-3 09:45
师兄玩得好high!
D女女掂唔掂?

Buffet 入面有兩條女我勁鍾意

吉島野 發表於 2015-7-3 17:33
Buffet 入面有兩條女我勁鍾意

咁就值回票价啦!

回復 sparkyhk #9 的帖子

我覺得buffet 好值,最正係幫全場師兄口爆,咁多次口爆經歷中,佢真係高手

吉島野 發表於 2015-7-3 18:01
回復 sparkyhk #9 的帖子

我覺得buffet 好值,最正係幫全場師兄口爆,咁多次口爆經歷中,佢真係高手

哇!一卵流!

回復 吉島野 #2 的帖子

多謝報告

Cool, time to conquer Europe!
Do you speak German?  English only ok?

如果比較女(樣和身材),
哪邊好?

多謝師兄分享

jjhavefun 發表於 2015-7-4 01:32
如果比較女(樣和身材),
哪邊好?

總結係ARTEMIS好少少

Fcukajap 發表於 2015-7-4 01:09
Cool, time to conquer Europe!
Do you speak German?  English only ok?

English is ok in Berlin

90欧buffet 真系好值!

吉島野 發表於 2015-7-4 04:07
總結係ARTEMIS好少少

但係Artemis D㚢唔係個個想做,我比較鍾意Erlebniswohnung D淫娃,大部分都係大食型。

sexbuffet 好正,
有機會要去試~!!