[囡囡推介] 囡囡係有姿色架啵,仲散發住青春少女氣質 > 有相 proof

名稱: Miu Miu
地區: 紅磡
網址: //141-hk.com/zh/A47485-荃灣-樓上骨-MiuMiu.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

囡囡係有姿色架啵,仲散發住清春女性氣質,波係幾大家,波型又靚,渣落好有手感,淡紅Lin又夠迷人。
預左個靚約,book左個靚timing,費事上到去食白果。
開門見囡囡,對奶咁鬼死吸引,皮膚係咁白滑,平時一定keep得好好。
洗白白仔細到不得了,態度同招呼都好好,當中有懂得情趣性挑逗,如果可以日日都有佢幫我侍後就好(幻想中)
鯨乾水之後就開始吹,舒服到話我上左極樂世界都唔誇張。
我撩到佢起水,考車牌無難道。各項技術都係一流,我好滿意。
OK!到埋牙開波,例牌動作女上先,un到我好high,囡囡明顯響呢招到下個苦工讚研。
轉咗幾個鋪史,雖然都係指定動作,但我十分喜歡,最尾囡囡狗仔完事。
總結:整體我比90分,個人評價十二分高。
頭香來啦
多謝師兄分享

多謝ching分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
下次去荃灣試下先
多謝分享
影到腳趾就更好
thx for sharing
多謝分享
回復 NgKong888 #1 的帖子

謝你報告