【LG Dance】姣底 G 大波, 多水多汁, 充滿激情~~~

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-3 18:06:53 |閱讀模式
名稱: LG Dance
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A17942-尖沙咀-美少女-LGDance.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

到酒店準時上房, 一開門, 囡囡幾好笑容, 有種狂野又sexy嘅氣色, 眼大大, 臉上有酒凹, 身才又一流,  靚波好揸手, 走肥, patpat好圓好靚, 白滑膚色, 流綫型身材 ! 充滿戰鬥格 !!! 報鐘後去沖涼, 唔求其, 我又幫佢沖吓, 揸佢對波, 見到佢長腿腰幼, pat pat圓渾, 沖涼時已經火起 !!!

急不及待上床, 大車牌, 不斷玩下佢對波, 佢條脷係我身上周圍游走, 瀨lin頭, 大腿隙, 袋底奶埋! 然後吹簫, 環保吹人仕, 重要係高級班, 有望住我黎吹, 吹左足有10分鐘, 好舒服, 口技的確有番咁上下~!!!

上套入正場, 女上囡囡un, 活力十足, 囡囡好放好肉緊, 叫聲淫, 我推佢pat pat加速, 頂到好入, 對奶就彈彈吓好有動感 ! 真係引死人! 囡囡pat pat咁圓咁靚, 當然要玩老漢推車, 下下隊到盡, 隊到啪啪聲, 囡囡叫聲仲大, 捉佢埋鏡再推多一程, 囡囡配合無黑面, 望住佢個靚pat, 捉住佢條腰狂砌, 好high !! 跟手爆埋...

成身汗, 囡囡陪我去沖涼, 傾兩計,又唔怕羞咁同我講下, 好搞笑 最後俾$$ + tips 走人
18a90e.jpg 95d6ec.jpg 527df9.jpg dce808.jpg be7c72.jpg ac1842.jpg 08581a.jpg
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

大乳牛好诱人啊

多謝師兄分享

多謝師兄分享

super sexy girl!!!

多謝師兄分享