[賽後報告] 映雪笑容滿面,彬彬有禮,靚妹模樣,氣質非凡,手骨一流,指力夠,按埋前列腺保健按摩,R袋R雀捽頭,好鬼能正!

簽到
名稱: 映雪
地區: 上環
網址: //141-hk.com/zh/A27279-元朗-樓上骨-映雪.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

琴日放工後有時間去元朗食映雪,早幾分鐘到樓下,立即上房,開門見映雪笑容滿面,彬彬有禮,靚妹模樣,氣質非凡,一頭披肩秀發,誘惑透明既性感衫,淫蕩眼神交流,大波唔停咁擺動,佢對波勁有睇頭,35D大真波,大波好撚正,好渣手有彈性,pink lin,極之誘惑,除衫褲鴛鴦戲水,風情萬種個樣,波推夾腸唔少得,幫我洗乾淨後,水中簫梗係有啦,仲要吹得如痴如醉,啜到梭梭聲,正!細佬硬到成支金剛棒咁撚樣上床,等待映雪既服務,開背按摩,仲好細心問舒吾舒服,痛吾痛,手勢正宗,大力金剛指夠力水,穴位下下到位,按肩,按腰,指力鬆馳肌肉,極度享受呢個過程。跟住搽油幫我做波推,全程慢磨好舒服,按埋前列腺保健按摩,玉指推推下,推到成個人震曬,仲未夠,用咀啜我個body,啜鳩奶蛋,環保吹,一手揸蛋蛋,一邊吸到雪雪聲,有功架,巧舒服!不斷舔啜,淫蕩騷媚嘅神態,吹得投入,一深一淺,定力少D都俾佢吹爆。忍唔住上馬了,先女上,對波非常彈手,有真水,邊騎邊啜我lin lin ,佢UN 上UN下,下下到子宮頭,再轉狗仔式,pat pat好圓,推到拍拍聲,下面吸住我條嘢唔放,可以用欲仙欲死黎形容,狂插百幾下,好合拍,有互動,啪啪聲就咁爆卵左,真係極爽!
頭香來啦
回復 qwsaxz #1 的帖子

多谢分享
謝謝分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區