清純美女,走肥高挑MODEL 身型S-BODY,樣靚身材正,淫濺好玩

8 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-4 09:35:39 |閱讀模式
名稱: 越美混血 Yoko
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A17505-尖沙咀-美少女-越美混血Yoko.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

異國風情別有風味,青春可愛既Yoko,靚女氣質,滑滑皮膚清純美女,夠高挑MODEL 身型 S-BODY ,佢用對波隊住我對眼睛,苗條身材真係好正 ,性感迷人,幾岩我,就入閘報鍾 ,好溫柔大方,挺善解人意,全程有傾笑口淫淫,我隻手真係全程抽水抽唔停,我鐘意佢姣姣姣地,好有偷情FEEL,服務真係爆嗮燈。

入沖涼侍浴細心有耐心 ,上床俾TIPS引佢用支西貼實我碌野係咁上下磨,爽到HIGH!全身body好鬼痕,含鳩頭奶蛋蛋,好燃正,一曲吹簫爽到震,唔叫唔停,蕭到碌野硬到不得了,撫摸全身,指甲遊走,有觸電感覺,然後瀨錫我身,上下瀨,我毒龍鑽佢妹妹,鑽完,叫佢再奶棍身,含細佬上下吞吐,AV式720度旋轉環保吹,時而勾魂時而含情脈脈,吹得幾舒服,時不時拋個淫眼俾我,好有AV Feel,叫停玩69式,配合度幾好,瀨佢肥西,舔勻陰唇,最後細佬忍唔住要插佢細妹,上套慢插佢洞底,西好窄,好在鮑汁多,出入順暢,YOKO表情痛苦,但又手舞足動,揸大波,一路吊西,一路車,好有女友感覺!(原創報告Mr.H)
女上一上黎就急攻抽坐,佢好鬼落力搖,愈搖對波就愈蕩,搖到好有feel,我就一手揑實隻奶來啜,另一手捽佢G點,爽能到佢淫聲此起彼伏,望住佢咁白既BODY,佢又叫得鬼死咁好聽,留佢自己un,我完全冇鬱,淨係享受緊佢好high嘅表情,好正!直至俾佢坐爆收皮。同我清潔小弟弟,整多次環保事後一蕭,爽能到我腳子都企唔穩,服侍我衝身,幫手著衫褲再按下肩膀,大小腿,細心體貼,熱情招呼,真係抵贊。放低家用+開心Tips, 回家。

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-4 09:36:19
MODEL 身型 S-BODY
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-4 09:36:45
異國風情別有風味
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-4 09:37:14
樣靚身材正,淫濺好玩

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

thanks for sharing nice ~

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄報告

回帖獎勵 +1 元錢

有gap有的睇

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

thank you for sharing

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

曲线优美好货色啊

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享好货色

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 23:39