【淫底靚女】LG Woody ~極具魅力誘惑, 性感動人, 嬌聲淫娃 ...

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-5 16:53:33 |閱讀模式
名稱: LG Woody
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A18019-尖沙咀-美少女-LGWoody.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

近日做晒大project, 終於可以忙裏偷閑食下女女,  去BOOK返LG, 去到即時上房, 見到女女樣子幾正,

就關門報鐘, 女女用甜美聲音同我傾計, 女女笑起都幾甜, 一邊傾一邊幫我除衫, 又捉住我隻手渣佢波波…

渣下渣下就入去沖涼, 女女幾細心, 慢慢同我洗, 又跪係到水簫, 吹功唔錯, 不時望下我, 望到我有點怕羞, 但好enjoy…

到床上我地車下, 我一手渣佢對波, 一手卒妹妹, 卒到起水就停.. 女女俾我玩到臉都紅晒, 好狂野服侍我, 由頸開始鍚暈全身,

瀨袋連食蛋, 好舒服, 最後上套, 先女上, 女女騎功都幾好, 落力咁前後搖, 轉左一兩個, 最後男上, 女女係叫咁到叫,

搞到我要加速, 完事!! 沖個涼, 傾陣計比低家用走人,走時有GOOD BYE KISS
5ae43a.jpg 7b7437.jpg 41dd2a.jpg a4326a.jpg 055725.jpg 6148e0.jpg 0479de.jpg f53ea4.jpg mmexport1430061705483.jpg mmexport1430061707052.jpg mmexport1430061708748.jpg mmexport1430061715644.jpg mmexport1430061713986.jpg mmexport1430061712343.jpg mmexport1430061710496.jpg
回復 匿名者 #1 的帖子

Thank you for info
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄fan享

曲线优美好货色啊

多謝師兄分享

多謝師兄分享

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

Seems not bad

有無DATY玩。

多謝師兄分享

多謝師兄分享