GS050 青春動人, 鄰家小女孩feel, 前突後翹

名稱: GS050
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A18032-尖沙咀-美少女-GS050.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

GS050

樣貌: 4.5/5 95%似AD相, 好有性格同氣質

身材: 4.5/5 5'5高, 34C吸手波, 皮膚好白同好滑

技術: 4.5/5 中高級環保吹奏, 中高級騎功

服務: 5/5 大車, 水中簫當然唔會有問題, 囡囡把聲好好聽, 人又靚, 小心沉船

過程:
嘩~~~今日打電話俾GS, 介紹左個正波比我~~預約過程順利, 當然零等候準時上房, 入房見到囡囡, 真係唔錯喎, 好靚女既幼幼又有氣質, 傾?偈,
就會發覺佢都好有內涵同好有性格, 樣好甜波波夠哂大, 其實並唔係咁, 好好傾, 人靚聲甜, 各位師兄小心沉船, 跟住都係報鐘, 除衫洗白白呢個例牌程序,
沖完涼就上床, 佢會好主動咁服侍你, 我仲以為要做調教員, 誰不知原來唔洗, 服務態度真係好好!!最緊要係AGENT好~~女女服務又好
做乜POST都有氣有力, 唔會累咁, 我反而自己有時做主動男上後入推左十分鐘就有D索氣囉, 睇黎要做返多D GYM操FIT D啦~~~

青春靓丽好货色啊
Big eyes pretty gal

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 10:06