GS052 極具魅力誘惑, 性感動人, 嬌聲淫娃

簽到
名稱: GS052
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A18034-尖沙咀-美少女-GS052.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

GS052
靚靚: 4.6/5 真人靚D~ 少女組~電眼淫淫地~   
硬件: 4.8/5 5'6高,34d奶,啡色,好手感,唔肥~  
軟件: 4.5/5 有車牌 , 前後侍浴, 水中簫,中上吹奏,環保人士~  
服務: 05/5  態度唔錯,好笑容,幾自動波~幾玩得下~  

過程:
一開門囡囡係門後面,好SWEET咁攬住我,好溫柔 ~我已經忍唔住係咁抽水而佢又係咁摸我細佬  之後我地吹左幾句水, 除好3,我地車起上黎,摸住佢滑滑既身體,車到成面都係口水 佢主動較水沖涼, 細心洗刷, 有大BM,有埋KISS有埋水蕭,見佢食得好姿味
上床我地又係車左陣之後到佢幫我含,橫簫直笛食袋袋樣樣齊,技術幾好~有heart服務,之後到我錫佢,又摸下佢妹妹,好濕,指插一陣然後佢幫我上套到戲肉, 我男上先入, 妹妹又窄又濕, 反應幾好 嗯嗯幾聲,我想激小小,就用力插左幾下~等佢叫床聲大聲小小,之後女上比佢UN,好pro既騎師,自己黎騎好似好hight咁 ,邊車邊un住黎做佢就悅黎悅好feel,自動加速,我又係咁比油之後派哂比佢~攬住我一陣,我feel到一身汗, 佢幫我除套沖涼車住沖又傾下計食左支煙比家用就走

身材一流好引人啊
Looks very sharp!
真係極具魅力
回復 sosex #1 的帖子

多謝師兄分享!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:11