[情報] 估計唔到今時今日還有東南西水長流的141

Where is she?
回覆 讚好 不讚 使用道具

恭喜師兄食到好野

搵剛出來做果D囡啦。做耐左果D囡放完假頭香都係好乾的。

回復 fatwetwest #1 的帖子

10個有1個有少水。
100個有2個多水度拿。
見囡囡成日拿支神仙水出来査、
是有些無引。

好多囡囡會認為你摸西後想指插所以拒絶你, 所以想多D機會摸西就同囡囡講唔指插

我就最鐘意捽粒豆, 不過我諗10個可能得1-2個肯俾你捽, 肯俾你捽嘅都有50%會有水, 當中多水嘅可能又得10%到, 咁耐以來....印像中得兩三個囡囡係叫大水, 玩到手掌濕囇
其實捽粒豆都係同個USB傾偈時先知, 佢話會好high, 不過實戰總有例外, 試個捽一囡囡但無水出, 佢話個到唔係佢敏感帶
另外有時都要講feel, 有D新識嘅可能要揸KY, 但熟咗有少少feel嘅你未摸西已有少少水
當然要留意佢有無係沖涼後揸KY

did she ask you to lick her pussy when she is fully wet?

真心可遇不可求

多謝師兄分享
but who's that???

fatwetwest 發表於 2015-7-5 15:38
大家ching出黎找141…除非女女剛剛放完假,你又系頭水找女女,遇到西水長流機會相對來講系大d…當然我都試 ...

ching try this one lah a lot of water from 2013 -2015 report http://go141.com/zh/20364-%E8%A7 ... B0%8F%E9%9B%AA.html

恭喜食到好野

恭喜師兄水長流

太幸福啦

絕對支持,謝謝分享

你就好啦, 有無地部先?

西水長流囡囡,真係少之又少

fatwetwest 發表於 2015-7-6 07:38
大家ching出黎找141…除非女女剛剛放完假,你又系頭水找女女,遇到西水長流機會相對來講系大d…當然我都試 ...

Only the girl was always not provide plan "C" then will possible to have real water from pussy.

僑偉 發表於 2015-7-7 23:21

did she ask you to lick her pussy when she is fully wet?

Soem girl need but some refuse said she is not ready for this format.

tlcausa 發表於 2015-7-9 00:19
ching try this one lah a lot of water from 2013 -2015 report http://go141.com/zh/20364-%E8%A7%80%E ...

This kind of report, just forget it la.