瑞典式香薰推拿+Nuru@The Dream Spa 令人樂而忘返全身放鬆VERY HAPPY

名稱: The Dream Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43132-尖沙咀-水療SPA-TheDreamSpa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

經老友介紹 The Dream Spa,話硬件同軟件都VERY GOOD,
懂得享受的我,甚會放過的,於是乎就電話預約定,原來位置
十分方便,就在加連威老道同彌敦道口,又近地鐵站,去到就
發現裝飾簡潔又有貴氣,比人有一種很舒服而又放鬆的感覺,
目測有幾間房,下次可約埋老友上來一齊DUP!

快速安排入房沖涼,順帶一提,佢地有獨立沖涼房,私隱度夠,
起碼唔使排隊等沖涼!沖完出來,囡囡就係度, 第一眼已經比
佢對車頭燈吸引住,比佢笑我 “見到你流晒口水喇”,咁既
魔鬼身材,皮膚又白白淨淨,除非小弟係性無能,點可以話
唔目定口呆呀!嚟個最熱烈的擁抱,心口被頂住,但好有
女友feel,抱了一會兒,就被她推開,佢就舖床單,
不得不講,在這裡都是用一次性床單,衛生就一定有保証。

囡囡的手法十分到家,開始按就知道係好嘢,在大陸就一定
係中醫師級的,按背,力度足,穴位準,識得用陰力慢慢黎,
唔係用死力,我係比較受力,叫佢加大力度,按、推都好到位,
骨精一定中意,揼得好認真,到全身肌肉放鬆才推油,香薰推油,
一路吹水,就一路揼,囡囡又係"順德人",有求必應,全無冷場,
唔使講搞到我一身鬆晒,但細佬未呀?

囡囡之後就落啲Nuru Gel係我全身,用佢全身幫我推、磨,一幅完美
身材儘貼在我身上此起彼落,畫面就是一個豪華版的BM,最重要
有求必應,應有儘有,立體環迴呻吟聲此起彼落,令我極度enjoy,
雙手當然不離佢對大波喇,在視覺與聽覺超級剌激下,最後也不敵哩招Nuru Massage,
細佬也放鬆了;事後去沖涼,服務非常好,值得推介,夠耐性又用心!

出門口時見到有位靚女,即時劉華上身,行埋去電吓佢問佢叫咩名,佢叫娜娜,
約實下次嚟搵佢DUP,最後放低家用,一個輕吻就離開,。

回復 blueelephant #1 的帖子

多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄好介紹!

多謝分享

回復 blueelephant #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!

thx for sharing

多謝分享……

咁即係BM+ 手機定大?

very nice figure thanks for sharing

多謝師兄分享

Ching:成$1300蚊有冇開大呢?

多謝分享

多謝師兄分享

多謝分享

如果千三全包開埋大係抵玩

多謝師兄好介紹!

回復 Lebowski #15 的帖子

係就好啦!一齊Happy!

希望報告是真的,之前去過幾間Spa,又話浸浴又話nuru,結果只係有沖涼同ML,跟手就比家用....佢地果D報告全部都係流料....

Nuru massage 唔係度度有 , 多謝介紹!

多謝師兄分享