[粗人粗語] 放棄洗樓,企系门口等嘅着數!

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日心血來潮,想去揾女鬆一鬆,通俗d講即系鳩痕…

順路去返荔枝角道某大廈洗樓,事关呢期果度都好多大哺乳類動物,如果冇咩其他option都可以揾其中一個相熟大奶人妻…總之實有野食先!

行左几層結果頂唔住高温(加上鳩慶個人更加熱…),去到相熟女女個工作室已經唔撚想行…但女女门口掛住"請稍候"字樣,冇辦法唯有寄望前面個師兄快D出野…

奇妙嘅時刻就系呢個時候出現!

房間入面斷斷續續傳出疑似女女透大氣嘅聲,又夾左D好似系講野,但我聽唔清系講乜…人都系八掛嘅(所以D乜周物周咁好賣…)我俾D聲吸引住,都唔記得左打機。跟住好留心想聽下究竟女女講D乜…

突然女女好大聲"呀!"咁叫左出黎,我多少都俾佢嚇一嚇…跟住就聽到密集嘅啪啪聲+女女呀呀呀咁…然後天地回歸寂靜!我知道好快就到我喇!

到我入閘之後,我用好淫嘅眼神同笑容(我諗應該有D似陳冠西老師)同女女講:頭先我聽到你叫得好淫蕩喎,系咪個師兄搞得你好high?女女笑淫淫咁答我:系呀!你都要搞到我好high咖!講完就用佢對38E車頭燈省我波餅…然後我地就開始愉快嘅時光!頭先系房出面一邊聽一邊幻想嘅野,終於到自己實行!睇住女女叫床個表情真系好有滿足感!加上新移民特色嘅廣東話叫床,特別有搞人妻嘅"緊角"!你系屋企睇AV就算有surround都一定唔會有呢種臨場感…

不過話說回來,系出面等真系好撚熱…空氣又唔流通,冇3D立体音效真系落去搵間7仔涼下冷氣好過。男人搵西屌都唔系咁易呀!

呢d天氣係難頂d
回復 995522 #2 的帖子

最慘是走上走落後沒有好野食,一身汗。
洗樓真係好撚柒熱
雄性動物,真係有苦自己知!
呢D天氣行多一陣都熱死人,我都等算...
多謝分享
琴晚十一點先掃錦邦 可能太夜 有女offer 600鈫 雙飛
多謝大大分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:57