炎炎夏日,揼骨消暑嘅季節,靚女技師CiCi,性感短裙,惹火撩人,有真人相。

名稱: 水玲瓏
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/20190-灣仔-水療SPA-水玲瓏.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

呢個炎炎夏日,係骨精熱愛嘅季節,
揼骨消暑一定去水玲瓏,地段便利,
鄰近灣仔港鐵站,環境舒適,設施齊全,
滿足晒客人嘅需要,講到最重要嘅當然係技師,
靚女技師CiCi,著了件性感連身短裙,
佢對波讓左半球,惹火撩人,眼神迷人,
第一眼就比佢電到,佢仲眼仔碌碌咁望實我,
見佢咁正入房除衫,臨臨拿沖涼,幫手攞毛巾,
態度好,上骨床開始,一落手,夠力,中穴位,
佢就同我按勻全身,從上到下按摩,絕無偷懶,
按到下下都好酸,尤其肩同腰,同我按多d條爛腰,
可能搞得多,推油仲問我舒唔舒服,專推淋巴,
推完真係鬆好多,唔會按完返屋企又攰番,
見自己終於忍唔住啦,轉身直落第二部分,
手勢溫柔都爆,正到冇朋友,當你係佢條仔咁嘅眼神,
我絕對相信10個麻甩佬俾佢殺死9個,我忍,我忍,我忍,
終於忍唔住啦,抖抖食番支煙,吹吹水,再沖身,
最後埋單走人。睇真人相,各位就知CiCi身材有幾好啦。

回復 cookkipip #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
thx for sharing
回復 cookkipip #1 的帖子

有冇得解甲先?
多謝師兄分享!
好身材 , 多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享
多謝師兄分享

正呀! 多謝分享!
多謝分享
cookkipip 發表於 2015-7-7 16:46
鄰近灣仔港鐵站,環境舒適,設施齊全 ...

多謝師兄分享
支持!多謝分享!
多謝C兄分享
多謝分享!
cookkipip 發表於 2015-7-7 16:46
鄰近灣仔港鐵站,環境舒適,設施齊全 ...

條長腿好吸引呀

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 12:26