[賽後報告] 終於體會勿野糸忍與爆之間既感覺,翠怡姐姐神級招呼絕技太勁了

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-7 20:15:53 |閱讀模式
名稱: 翠怡
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/5963-上環-一樓一-翠怡.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

成日聽師兄講翠兒門口有人排隊, 初時都唔信,後來幾次7點幾去到都「請稍候」,一係就有師兄企嚮門口等,結果索性打比翠兒預約。約好9點幾,可以食埋食先。

一開門面見到上圍澎拜, 纖腰, mode既身形既中女企嚮面前, 係戰鬥型。入閘坐低,環境舒適, 翠兒有禮請我飲可樂,閒談一陣我地就一齊去洗白白,沖涼呢part我好似食殘費餐一樣, 翠兒落力洗洗洗, 攪到我細佬硬左即刻黎個水蕭特襲, 佢個咀吸吸下, 好有節湊, 條利不時磨住細佬個頭, 仲要卷卷下,攪到細佬好敏感我即刻叫佢停, 話沖完涼再黎。

沖完涼抹乾身, 我訓上床, 翠兒即刻爬上我身,除即拎住我支野用蘭花手玩下玩下玩左陣就放支野入口啜啜啜, 好有節奏咁吸啜, 攪到我忍與爆之間,口舌功力無與輪比。我又叫佢一陣先, 佢問我做咩成日要停, 我更係唔話佢知~ 之後佢就面對騎上黎, 翠兒雙手渣住我兩粒lin lin,不時用指甲R下,攪到好鬼敏感。 見佢對野蕩蕩下我都忍唔住幫佢捉實對野唔好搖得咁勁。轉動作,翠兒叫我唔洗郁, 佢背向我繼續騎, 見到pat pat係啪落我細佬, 開始頂唔順之祭,佢又反轉面邊掃我粒Lin,再扭扭下條腰嚮度磨, 磨左陣就開行turbo好似打樁機咁,她下面好勁,抽動時又夾下夾下,妹妹好緊,差不多頂吾順時,我雙手捉住佢條纖腰, 挨唔到幾十下說爆左... 翠怡全自動囡囡,啱曬我呢D懶鬼,所以我特別喜歡中女,服務好、經驗夠,翠怡真系表表姐.
支持翠兒姐
thx for sharing
回復 匿名者 #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
How about face
Wanna try
多謝分享
內容豐富,大開眼界!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝Ching分享
多謝分享
Thank you very much for ching report!
翠怡姐姐卒之可以在上環立足。
多謝師兄分享
相片十分好呀
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-27 03:02