[賽後報告] 微絲細眼靚「甜甜」,胡蘆身形波係「甜」,吹蕭當蔗話係「甜」,屌完回味真係「甜」

名稱: 甜甜
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/30047-深水埗-樓上骨-甜甜.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

俗語話:微絲細眼,屌閪冇偷懶 今日响基隆街啅咗件細眼靚女!佢叫甜甜,望落個樣係幾甜,笑口淫淫 ,肯定好想比人淫!入閘為我卸甲,Ccup靚波胡蘆身段,唔知個波係咪真係甜嘅呢....都係一齊洗白白先啦,浴室幫我搽沐浴露,前後波推,水中簫,舒服到細佬就嘈住舉旗至敬,洗完上床做大爺......先用對甜波推一推當熱身,由頸,胸,肚,大腿內外側勁奶,簡單講,頸以下俾佢錫暈,最嘆環保吹,高級吹功,有深喉,橫蕭直蕭,旋轉吸啜,有眼神交流,吹功無得頂,"靚仔你支蕭又大又甜,好味過蔗呀!"真唔真呀!差少少就頂唔住射出,唔吹唔停,叫停先停.上套開餐,先佢上我下,D西水隨著佢每下上落上落流了出來勁投入,反身男上,D啪啪聲加上佢D呻吟大叫聲,我很快已忍不住,在最後一刻抽出來在佢個口內爆發 ,真有D意態淫亂嘅感覺,服務一流,下次翻啅! IMG_0143_副本.jpg IMG_0147_副本.jpg
多謝師兄分享
回復 easymiyaki #1 的帖子

多謝分享
多謝分享
影到腳趾就更好
回復 easymiyaki #1 的帖子

前兩日試過,真係幾靚幾有女人味㗎!入門主動幫你除衫,沖涼有埋BM水蕭,吹到啜啜聲!仲會夾下腸仔!嘆完沖涼上到床,條脷幫你做deepclean咁,舔匀你全身,食完旦就毒龍,環吹旋轉360,橫蕭直笛,吹到我走火咁滯,都係上套扑埋佢先,叫床叫得又動聽,响我揸住雙腳大字式打樁下,派出幾億精兵!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 16:47