【女神級人馬】Candice 35D竹筍靚波 前凸後凸 浴缸浴大車 800爽

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-8 01:14:10 |閱讀模式
名稱: TR.Candice
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A18013-旺角-美少女-TR.Candice.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Candice - http://go141.com/zh/A18013-TR.Candice.html

睇見Candice馬上性慾起 ! 好難忍 ! 佢人靚波大,唔食真係對唔住自己,Candice真係今周最強推介!

Candice樣貌淫淫地,似某新晉大波女優,眼大樣甜,半熟半幼,天使面孔,囡囡5'4高,白滑膚色,好滑好正,身材更是一流,天然35D CUP竹筍青根大波,好Q軟熟彈手,走肥,pat pat翹,好攬好砌,正撚到爆!

約定時間地點,準時到達,上房見真人,人靚身材正,報鐘後,我渣囡囡天然大波又攬一陣,極品 ! 天然35D級大波、極好渣手、好有彈性好柔軟、保證100%真波! 之後囡囡就帶我沖涼洗身,浴缸浴波推,左磨右磨,幫我洗車底又水蕭,好舒服 !! 女女技術服務真係毋庸置疑咁正,我地打得火熱,女女全身每一PART都好迷人,未出招已經搞到我硬晒,再加埋波推水蕭,真係叔叔不行了 ! 床上有泰式ISO推油按摩 R Pat Pat,轉身又攬又車,跟住囡囡奶我LIN LIN,手亦挑逗我 LIN LIN,R袋,同時食腸,深喉環保吹,食腸時再挑LIN,用心落力,好有HEART,好舒服 ! 未上套已經感覺快射!

正塲時先女上、十足AV女優瘋狂騎乘、巨乳搖曳、我不停玩大波、男上個陣、邊做邊打車輪、囡囡投入放蕩,狗仔個陣係最正、我對鏡一手渣囡囡兩大巨乳 、瞬間有無限既快感,因為囡囡PAT PAT又好肉又翹,超好推,我唔射俾你可以射俾邊個!!加埋Candice服務態度好好、呢位囡囡已經遠超我預期,真係正到無倫!

Candince身材絕頂,樣子甜美,一手渣唔晒既超級35D竹筍靚波 (100%天然),女神級人馬,仲要服務好得,我用無敵黎形容,真係見到都9硬,必成Roy哥王牌之一,今期嘅首選,真係要大力推薦~!
回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

至愛食泰菜

引死人 !!!

謝謝師兄分享

泰妹無得彈

多謝師兄分享

多謝師兄分享,最愛泰一泰

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

呢件無得彈

多謝師兄分享

波濤洶湧~!

泰妹好服務

多謝分享

pretty girl with good body, will find time to visit her

我都屌過好多泰妹, 其實個人覺得泰妹多數靚過咖妹, 真正嘅日本女人唔係個個都咁索, 但係泰國曼谷就幾乎周得都係靚女

天然美乳好引人啊。。