心中的天使~長腿NaNa

名稱: 紫荊Spa
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43119-尖沙咀-水療SPA-紫荊Spa.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上個星期回歸,難得有時間諗住上去探下Sophia ,點知放假,主持人又不在,見開門美女,相頭唔錯,全走肥身形,被佢雪白既肌膚深深吸引住,唯有跟住靚女入房啦,一路行入去已經被佢對長腿所吸引,好想快d,快d入房

入到去拿拿聲沖涼,然後緊係瞓低享受下先啦,起初見依位長腿美女,身形如此纖瘦,睇落應該係美容院出身人士,原來落手先知係剛柔並濟,按按肩頸十分到位,而且夠力,長腿NaNa過程中都好仔細認真咁幫我推按,會好好咁幫我推腰痛的位置,一路按一路同NaNa傾計,把聲好甜,往後望一望笑得都好靚,更加令我想入非非

當Nana按完雙腿之後,就開始落油幫我推背,到推油既時候,就真正感受到美容院出身既功夫,推到我不知不覺就瞓著左,哈,唔知瞓左幾耐,瞓瞓下個八月十五好似痕痕地,帶小小觸電感覺,就係依個時候,我同叉燒仔都慢慢醒過來啦,我望一望NaNa欲言又止,好想叫停,但又好舒服,唯有忍多陣,但真係只忍左一陣,好快我就轉身啦

轉身後,我情不自禁望住NaNa,她實在很美,一份古典的美,加上一條優雅的白衣服,深深地吸引著我,面對著燈光,NaNa彷彿害怕我被曬傷,慢慢伏在我身上為我遮光,左手也為叉燒仔塗上太陽油,一下一下,叉燒仔每一處都經過NaNa特別的呵護,做大既真有一點點吃醋,不過好彩NaNa都無大細超,細心呵護叉燒仔既同時,又比我雙手得到滿足,唔知點解對住NaNa竟然會有小小緊張,可能她是我喜歡那類型嗎,不理了,活在當下,我慢慢加快左節奏,對NaNa的長腿加強左攻勢,NaNa都配合著我,向我展開最後一輪猛烈攻擊,呼吸聲此起彼落,叉燒仔最後大滿足流哂口水滿載而歸
今日一別後又要繼續努力工作,未知何時才有時間
找我心中的天使 長腿NaNa
「長腿NaNa你好嗎
交出溫馨的心是你嗎
可否某個季節來伴我
解開牽掛」

回帖獎勵 +100 元錢

去試試先得

回復 一舊叉燒 #1 的帖子

去試試先得

好吸引,要去試下先

多謝分享

Thank you for your sharing

多謝長腿叔叔介紹

長腿好正呢,如果有對黑絲緊加引死人

好身材……正……

多謝分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

真係唔試都對唔住自己

多謝分享

Thank you for your sharing

多謝師兄的分享.

落樓價錢太貴啦~

多謝師兄分享,nana我做過,相頭好,身材又靚,按得服務又好,值回票價

講到咁正,真要一試!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 13:35