W Spa Beauty歐洲時尚風格,溫馨而浪漫,乾淨又舒適,新女下海既陀地幼幼~小魚,19歲人,明星氣質,樣靚身材fit到爆,性感身段,好服務,一定會番食!

簽到
名稱: W Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43134-尖沙咀-水療SPA-WSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

過幾日要返鄉下探親,去之前點都要食餐好野先,網上見到個個師兄都話W Spa Beauty有正宗陀地幼幼,青春後生既靚妹仔仲要有一級好服務,約好時間後上去揀左件新女下海既陀地幼幼~小魚,19歲人,明星氣質,樣靚身材fit到爆,165CM高度,S身形,性感身段,段段好美,走肥,全身無多餘脂肪,一雙長長美腿,上圍豐滿事業線深不見底,睇到眼都凸左,雙乳亦都好揸手,皮膚白滑好似豆腐花咁滑,笑淫淫對住我,眼大電力足,好有女朋友feel,乖巧大方,招呼一流,手挽手入房間,環境優美,歐洲時尚風格,溫馨而浪漫,花前月下既感覺,乾淨又舒適,坐低後狂抽水,互揸互摸互巢,激情前奏令我哋大家好快投入,咀對咀輕車,性感雙唇吻住我,濕吻,舌吻,吻到口水多多,吻到D衫褲除個精光,一齊鴛鴦泡泡浴,沖涼沖得幾仔細,沖到乾淨,做埋body,大波煎旦,技術掂,主動水中蕭,又瀬龜頭又深喉,如果唔係小弟定力夠,只係沖涼都可以爆​​兩次!浸Spa,我主動服侍佢,雙手游遍佢全身,揸波波,啜lin頭,搓肥美鮑魚,爽都佢淫聲連連,佢亦都未閒住,JJ俾佢搞到硬一硬,搞到我哋浴火上身,谷精上腦,啱停出去再玩。 。

沖完上床佢同我講要慢慢玩,要我慢慢享受唔卵使急,先黎個波推,柔軟波波滑過我哋肌膚,又痕又癢,搞到我細佬未插先興奮,跟住佢條舌頭出盡渾身解數服務我,環保吹簫,吸袋含波仔+啜旦旦,69姿勢互錫,我食鮑魚佢繼續含撚,720度旋轉式吹,仲會吸啜打轉龜頭,淫聲附和,極之爽正,性愛時細妹好鬼多水,靚鮑窄緊,姿勢任轉,表情好肉緊,好鬼投入,表情多多,咬唇邊,允手指,自摸揸波,淫蕩眼神挑逗等等,講實話只係見住佢個body同佢既淫樣,令我火上加油就已經想爆啦,最後傳統姿勢男上,全程淫聲配合,一口氣插幾十下爆出,正呀!

總結:陀地靚女,幼幼級數,好身材,好服務,一定會番食!
多謝分享!
多謝師兄分享
回復 qwsaxz #1 的帖子

謝謝師兄
多謝師兄分享。太費了。
身型一流SO GOOD!
個pp推車應該幾爽
多謝師兄分享
謝樓主無私分享來自: iPhone客戶端
多謝師兄分享
thx for sharing
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享
多謝師兄分享
感謝師兄無私的分享

很有創意,值得回味~
多謝師兄靚相報告!
囡囡好正!!

thank you for sharing
多謝師兄分享

睇到鳩到硬埋