18歲陀地幼幼bell,青春氣息濃厚,學生妹feel,身高163CM,幼腰靚股,32B大波+pink lin,斯文有禮,熱情細心,聽教聽話,笑容甜美fit爆

簽到
名稱: W Spa Beauty
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A43134-尖沙咀-水療SPA-WSpaBeauty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

【W Spa Beauty】18歲陀地幼幼:bell。

樣貌:明星面孔,大眼精靈,靚女一名,細細既小咀,尖尖下巴,青春氣息濃厚,學生妹feel

身材:身高163CM,全身走肥瘦底,幼腰+靚股,32B大真波+pinklin,皮膚白滑,純天然美乳,前凸後凸,細妹緊窄小,多水多汁

態度:純廣東話溝通,斯文有禮,熱情細心,聽教聽話, 笑容甜美fit爆

技術:前後服侍衝身,浸淫浴,水中body,夾腸,水中簫,頂級吹簫,橫笛直蕭,曲聲悠揚,美妙動聽,啜鳩奶蛋,六九食鮑魚,一級靚鮑,極之好品。

性格:爽朗坦白直率型,純純性格天真無邪。

約左【W Spa Beauty】,提前到達,上樓見到環境舒適優雅,頗有歐洲時尚風格,浪漫而溫馨,第一印象加分,老闆特登介紹新女陀地bell俾我,bell細細既小咀,性感雙唇,尖下巴,瓜子口面,青春氣息濃厚,學生妹feel,活潑可愛指數爆棚,曲綫身材,深溝盡顯,長長美腿仲有絲襪誘惑,我哋有講有笑,佢就斯文有禮,態度好, 笑容甜美fit爆,主動送上溫馨擁抱,攬攬錫錫,渣渣摸摸,超級情人feel,邊傾計邊同我除,跟住我又幫番佢除,佢仲啱我唔使急,要慢慢享受佢啲服務,今時今日咁樣服務態度真係抵錫,仲要係後生囡囡,抵贊,沖涼招呼一流,前後body磨身,我出手摷佢西,好激情,用股溝磨細佬,又騎上我大腿磨薑咁,爽,間中又啜下lin lin好鬼刺激,全身洗得好乾淨,浸Spa時,水蕭差點失守,因為我被bell從後按實pat pat,快速狂吹,真係鬼馬,出去攞毛巾幫我抹身,床上再繼續玩,全程我訓低等佢嚟,都喺按程序由lin錫到落條野度,慢慢含再成支吞哂,雪雪聲咁,佢條摩打利真係識繞龜頭打轉,條利好敏捷,含得超撚舒服,我條野亦硬到不得了,主動幫我帶套就騎上來,水多穴窄,全程溫柔既眼神,UN上UN下,腰力一流,又捉住我隻腳來un,越黎越快,越重力道,加埋佢既呻吟,差點頂唔順爆漿,騎功真係好掂,換我男上,直搗黃龍,緊壓著花芯,野野插到盡,直至插爆,喘曬氣,我地兩個d 汗多到好似岩岩做完運動咁,係床到休息,攬住佢好耐好sweet! 事後清理好,沖乾淨,俾家用走人!鍾意D幼幼,年輕可愛,青春無敵既師兄們,拿拿聲快D去搵佢喇!

good good good.
Will try later.
回覆 讚好 不讚 使用道具

唔錯唔錯,
身材可以!!

thank for report

多謝師兄分享

多謝分享!

多謝分享

thx for sharing

幾錢落樓

多謝師兄分享

身材可以

幾多錢找數呀ching?

$1700呀。師兄

very nice figure thanks for sharing

多謝師兄分享

多謝師兄分享

好正呀~多謝師兄分享~

師兄, 未試過玩SPA, 請問SPA係點玩法?
收費又點計

thanks for your sharing brother, but can tell me how much?

仲係度嗎?要試下!