正宗幼幼陀地,瘦身長腿靚女KK㊣㊣㊣五月花SPA

簽到
名稱: 五月花 SPA
地區: 尖沙咀/佐敦
網址: //141-hk.com/zh/13127-尖沙咀-水療SPA-五月花SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

五月花,D女會唔會貌美如花,上到去地方優美,
好似去左桃花源咁,吸引美色,搞到我心花怒放,
仲未夠,我要嗰個,身型正到不得了,叫KK,靚女一名,
條腿超正,皮膚又白,見到面先黎過擁抱,好有GFF,
瘦身長腿,實在令人食指大動,拿拿臨沖完涼上骨床,
KK雖則係陀地,但全無公主脾氣,按摩起碼都用心按,
手藝有板有眼,佢幾好笑容同幾多野講,天真無邪,活潑開朗,
氣氛得,佢副架生又得,真係正嘢來到,按完後開始落油推身,
背,肩,腰,大小腿,推得好好, 重點同你推嗰d你想佢推嘅e位,
好細心又溫柔,舒服到好似有股暖流咁,身體微熱,興奮不已,
睇黎仲心急過我,直入第二Part,調情手法一流 配合度甚高,
真係比到我有gf感覺,呢部份真心滿意,加晒分,服務得我好爽。
全程KK都幾好傾下,又足鐘,今次玩得真係唔錯,絕對值回票價。
多谢分享
有冇得中間落墨
thx for sharing
多謝分享
多謝師兄分享
多謝分享        仲有另一個叫dada試過唔錯
多謝師兄分享
請問CHING, SPA係點玩法點收費法
TouchID 發表於 2015-7-20 13:26
仲未夠,我 ...

陀地好食香
多謝師兄分享
HKD200.00 for only HJ?
回復 TouchID #1 的帖子

內容豐富,大開眼界!
B-chow 發表於 2015-7-22 14:02
HKD200.00 for only HJ?

係,淨係HJ手作仔
多言謝C兄分享
hhting 發表於 2015-7-26 17:12
係,淨係HJ手作仔

Thanks for the information.
仲未夠,我 ...

多謝分享
陀地太正
仲未夠,我 ...

多謝分享……

Archiver|聯絡我們|141華人討論區