🌟D0158~全走肥18歲少女, 好有嫩感, 笑容殺死人 🌟

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-28 16:26:20 |閱讀模式
名稱: D0158
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A19112-尖沙咀-美少女-D0158.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上到房見到囡囡真身, 真系嘩一聲 !! 索燃到爆 !! 非常靚女, 明星樣, 無架子, 完全my cup of tea!

快啲報鐘 !都幾大波, 全走肥, 硬件新凈, 引Q死人 ! 拖手仔入浴室沖涼, 前前後後都沖得好乾浄, 錫啖先, 好sweet !

我最鐘意佢笑, 女女好似好怕羞咁, 畢竟系年輕幼幼 , 但做嘢用心, 沖涼時都會水簫, 真系勁爽!

上床後佢轉身由細車變大車, 同咁索嘅女女車已經值回票價 ! 佢再黎環保吹奏, 瀨袋啜lin, 蛋蛋都有啜嚇咁, 無偷懶, very good!

上套直入, 妹妹好窄又濕, 先女上, 女女啲反應都幾好, 而且叫聲銷魂, 揸波啜佢 , 佢high到吖吖聲 ! 跟住轉男上,

女女抱得我好緊, 我就越頂越入, 佢滿面通紅, 我頂得更盡, 好快就派曬啲貨..

我望住佢面都紅埋咁嘅樣, 真系好鬼死正, 跟手再抱住佢嚟錫錫, 等細佬軟返曬我先至拔番我細佬出黎,

個feel真系好正, 女女好細心幫我除套, 抹乾凈哂先至一齊去沖涼, 服務態度100分 !
總結 : 吊到個咁索嘅囡囡, 仲有咁好嘅服務, 真系唔錯 !

多謝fan享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享

多謝師兄分享