【$750】OL. 0043~ 柔軟感好好feel, 夠嫩夠白滑, 值得推介

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-28 16:50:09 |閱讀模式
名稱: OL. 0043
地區: 長沙灣
網址: //141-hk.com/zh/A18908-旺角-美少女-OL.0043.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

安排: 非常滿意

入到房對住咁靚既囡囡都以經充滿好感, 見到我又攬又錫咁,

本來今日都唔係幾開心,  不過依家當堂甜番哂, 入到去沖涼, 簫功唔差又體貼,

我上床後拖住手傾下計陪養感情, 我就主動車囡囡一大輪, 囡囡好得意, 嘴嘴下又甜笑,

跟住隻手摸摸佢下面, 囡囡嚇一嚇, 不過表情同笑聲都好爽, 下面小毛得黎都幾鮮色架, 跟住攪到佢勁興又幫我唔帶套吹,

跟住就上套先整個男上女下極速勁插,  囡囡攬得我好緊, 好爽, 囡囡下面緊窄好水, 真實反應, 都令我好鬼死High, 衝下衝下, 好快就搞掂出哂,

大家一齊沖多次涼就比家用同Tips走人, 臨走囡囡仲送左個Goodbye Kiss俾我 ~~~~

2cf296.jpg 04e2dc.jpg 5b2efa.jpg 901d26.jpg 468c8c.jpg 400caf.jpg 038e0b.jpg a6da71.jpg IMG_1688.JPG IMG_1689.JPG IMG_1690.JPG IMG_1691.JPG
多謝fan享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

多謝師兄分享