NY Sakura: Such a gorgeous sweet lady perfect sex partner GFF + DFK.

83 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-29 00:10:42 |閱讀模式
名稱: NY Sakura
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A19080-尖沙咀-美少女-NYSakura.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

首先多謝AGENT既推介,偷跳時有幸食到一件咁高質既女女!

NY Sakura: (初做高質model, 主職OL, 兼職車模, 態度良好, 應該話好姣, 真係姣爆, 聽把聲就扯旗, 如果請佢做我祕書一定日日仆野)

樣貌: 9/10 好高質, 亮麗眼神, 唇形好靚, 鵝蛋面, 少少淫, 多多氣質, 配合身高,整體感覺好過d港姐!

身材: 9/10 168cm高, 4X""""長腿, 走肥, model身形, D cup吸手真波,屁股好肉好彈手,正呀,多水緊窄

服務: 10/10 雖然係初做(之前係兼職車模),態度就認真一流, 拖住我去洗白白,我教佢沖涼要波推我,佢跟住做,仲話原來咁簡單!好好玩!水蕭好落力,真係抵讚!此外,原來可以考車牌,幾易考,俾少少紳士風度,溫柔唇碰唇,之後俾女女反咬一淡,脷搭脷大車,估佢唔到!做愛時feel到真水,女女想呻吟,但又怕我覺得佢大聲,好似忍住忍住咁,我叫佢如果舒服可以放聲呻吟,佢即刻攬住我一邊車一邊叫我大力d快d佢好想要,話說我已經轉左好多次post,女女仲係好投入,可能佢真係享受同我搞野,我feel到佢下面少少收音,我忍唔住爆左,出完野都攬左好一排先齊齊沖涼,事後傾計先知佢高潮左一次,頓時有少少飄飄然,呀女話得閒既話叫我多D搵佢,提高佢既性經驗,我笑左笑,心諗大把師兄會教你啦,呀女臨走時同我車左車,要我記住佢...搞到而家邊寫report邊扯旗,準備計劃返食時間表!

安排: 9/10 非常抵讚!
DSC04281.JPG DSC04263.JPG DSC04270.JPG DSC04277.JPG
=======================================================================================

前言: 好忙skip

長話短説, 好多人寫個這女女,身材升左level (你懂的) ,樣又靚過上次,可惜又貴左,我人工又冇加,冇計,細佬要食

服務來說真係冇得頂,呀女熱情如火,好nice,主動除我衫,除完衫就即刻吹,超AV feel,利疊利大車,車車車車車車車車車車,吹功有進步,做愛女女叫到好大聲,做到出晒汗,走之前仲來大車,好唔想走

Overall: 必再食

廢話少講,去相
DSC04290.JPG DSC04293.JPG DSC04296.JPG DSC04317.JPG

回帖獎勵 +1 元錢

身形一絕
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

可愛萌萌

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

好正身材

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

thank you for reporting

回帖獎勵 +1 元錢

醒神,不能不回讚好!

回帖獎勵 +1 元錢

感謝師兄用心分享

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

回帖獎勵 +1 元錢

肯定呢期最索呢件

回帖獎勵 +1 元錢

多謝fan享   

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享