5'8性感車模【Fox】36D大波 又靚又姣 $800 萬勿錯過 (附真淫相)

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-29 15:18:48 |閱讀模式
名稱: Fox
地區: 尖沙咀/佐敦
網址: //141-hk.com/zh/A18903-旺角-美少女-TR.Fox.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

Fox  
Link - http://go141.com/zh/A18903-TR.Fox.html

Roy哥又有新女! 上網搜索下資料, 見Fox好鬼誘惑, 對巨乳似乎係到向我揮手, 小弟弟都起身示意話ok, 落Booking, 順利, 隨後已百米衝刺的速度趕去會~!!

提前幾分鐘上到去禁鐘, 開門睇到Fox好笑容, 真人好靚女又高貴, 真人白凈, 5'8高, 42"長腿, 好有台型, 對車頭燈真係好吸引, 身材玲瓏浮突, 真係冇得頂 ! 入閘之後Fox幫我除衫 除褲, 跟手我幫佢除衫, 一對36D大波湧出 ! 身材very good, 冇肚腩, 我睇到佢對尖挺嘅大D奶, 忍唔住就揸咗落去, 白滑大波巧揸手, 一齊去洗白白, 洗勻全身跟住有波波bm, 水中簫爽到腳仔發麻, 頂級口技舒服到爆 !

上番床, 女女叫我躺下等佢服侍, 跟住佢爬上按摩推油, 力度好, 好手技, C服 ! 前奏黎料, 女女主動瀨勻全身, 又用佢既口技進攻我細佬, 環保吹奏加食蛋, 摩打脷連續重覆做, 吹奏到好似好能好味, 由淺到深, 由快到慢再由慢到快, 最後一下深喉比佢成支吞哂, 爽....我以前啲女都未試過幫我梗樣深喉, 吹咗好撚耐!

我已經急不及待上套埋牙, 先男上雙手揸佢對波黎吊, 下身鋤到佢猛咁呻吟, 女上先用細妹磨細佬, 跟住揸我條嘢入洞尋寶, feel到佢條隧道好濕兼緊窄, 上下騎搖, 越搖越多水, 換左幾個pose女女都無黑面, 仲好配合, 最後轉返男上, 邊車邊插, 有射feel, 加速插直至發砲~~~ 細佬打完震, 腳指又打震, 四肢無力咁訓系床上休息.....女女又幫手清潔好小弟弟, 再陪我沖多次涼, 抵贊! 幫手著衫褲, 黎多個kiss擺低家用走人~

淨高都5'8, 完全model figure, 一對36D大波令人愛不釋手! 長腿又正, 樣又索, 呢件超班模特都係800, 唔食仲可以食D咩呢 !?
更多圖片 小圖 大圖
組圖打開中,請稍候......
正到暈!
回覆 讚好 不讚 使用道具

好靚女
多謝師兄分享

800元,仲可以唔食咩!

多謝師兄好野推介

Tall with nice long legs

泰菜好正

多謝分享

性感又迷人

多謝分享

多謝分享

Thai flavor is also my preference ! Beautiful ! thx

多謝分享

多謝師兄分享

可愛車模正到暈

引燃死人 !!!

條隧道好濕兼緊窄

回復 匿名者 #1 的帖子