AV淫蕩姣妹~LG Forever~Model 身材, 大波幼腰 ❤❤❤

身份保密
身份保密  發表於 2015-7-29 16:51:42 |閱讀模式
名稱: LG Forever
地區: 尖沙咀/佐敦
網址: //141-hk.com/zh/A19209-尖沙咀-美少女-LGForever.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女女又靚又正,一於打電話去booking先,準時到,開門一睇,完全對辦,有女人味,一對大淫眼水汪汪咁望注我,好似想姦左我咁,就憑佢既眼神我已經肯定佢係一個大食的淫娃,正!

再仔細望係個身材,應大既就大,應細既就細,望到都硬呀。入左房,例牌同女女傾下計, 交流一下兼順便抽下水先啦。女女啲皮膚都幾滑滑,摸上手幾舒服,摸摸下突然間女女一個轉身,反守為攻,摸返我轉頭,轉眼間啲衫都俾佢除哂,佢隻手仔就不停R我小第第,R得舒服到, 我想就咁打出黎就算,跟住就捉左我去沖涼,一淋濕個身,女女好肚餓咁食住我的 Ling 唔肯放口,係咁又瀨又啜,攪到我都頂唔順要叫停怕走火,跟住又用個淫蕩眼神望住我,一口又咬住我細佬係咁吹,睇住佢一路吹啲口水一路流落黎攪到成條野濕哂,真係好似睇AV咁,吹左成10分鐘左右,我就叫女女快啲帶套開波,即刻上床一野衝左上黎係咁騎,騎騎下又轉側騎又轉背騎,我就一路摸住佢個靚羅友係咁幫佢加力,每一野都插到入一入,越插越興奮,係咁大喊,騎騎下又轉返過黎捉住我隻左手要我不停揸佢個波,由於實在太爽啦,我真係忍唔到,大叫左一聲“我要射啦“ ! 一野對到盡,射哂出黎,無得頂! 臨走之前即刻再約時間、再黎歎一歎 ~
7aeb8e.jpg 3502c9.jpg 4832a8.jpg 978996.jpg 488970.jpg 101080.jpg 5947fc.jpg f88ffb.jpg mmexport1430400692140.jpg mmexport1430400694291.jpg mmexport1430400696355.jpg mmexport1430400703874.jpg mmexport1430400701652.jpg mmexport1430400699552.jpg
Like
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝fan享  

多謝師兄分享

多謝師兄推介好野

多謝師兄分享

唔錯噃 !!