[賽後報告] 迷人絲襪美腿,竹荀白滑靚波,Ella推拿,熟悉經絡,按摩高手之列,骨精有福。

簽到
名稱: Ella 推拿
地區: 上水
網址: //141-hk.com/zh/A23750-銅鑼灣-樓上骨-Ella推拿.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

一早約好Ella推拿,準時到達,一入閘囡囡展露甜美嘅笑容,樣貌出眾,有明星像,眼大大,臉尖尖,
以技師來講,Ella算後生,加上性感誘惑衣著,迷人絲襪美腿,竹荀正波,仲要超白滑皮膚,全身走肥,啱我口味,
而佢間住家式房間硬件都唔錯,乾淨舒適,讓人舒服,沖完涼就上骨床按摩,dup骨力度相對骨精嘅我黎講都好夠力,穴位又岩,大場技師出身果然有技術保證,又按得幾認真,唔偷懶,
推油亦一樣,屬高手之列,穴位準,力度好足夠,熟悉經絡位,有種酸痛嘅感覺,而且時間夠長又夠耐心,推完真係鬆晒,
rpp時開始好放同我玩,雙手雙眼發電招呼細小弟弟,我一路向佢對白滑靚波,貼身嘅親密溫柔感覺,佢雙玉手可以將快樂上升到極樂境地,非一般sex可比,不斷狂抽水直至出野,感覺好high,
事後細心清潔,沖返個身,吹陣水,比家用走人。
多謝師兄好嘢分享
回復 TouchID #1 的帖子

多謝分享
多謝分享
謝謝師兄無私分享報告來自: iPhone客戶端
多謝分享
影到腳趾就更好
多謝分享
回復 TouchID #1 的帖子

the long leg is very sexy
魚網絲很 SEXY
件戰衣好sexy,身材幾吸引,應該要去試試!
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 17:21