神級E-BODY AVの奇跡▲Twins 萱妍▲超SLIM細腰 34E天然大波 極品

89 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-30 01:12:57 |閱讀模式
名稱: NY Twins 萱妍
地區: 尖沙咀/佐敦
網址: //141-hk.com/zh/A19171-尖沙咀-美少女-NYTwins萱妍.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

相熟AG話今期有雙飛好姐妹登場~100%親姐妹
【Twins 萱妍】係家姐,波波又圓又大、喜歡主動強吻我,【Twins 凱琳】係細妹、頂級模特,怕怕丑丑,但同家姐一齊就好放,眼神好似樣,兩個都食晒就最好!
女女:【Twins 萱妍】
樣貌:19歲靚妹仔 、真正封面模特,青春可愛 、真人無撈味仲正過廣告相
身材:走肥身材 、纖腰 、超級苗條34E-22-34天然完美乳,身型好FIT 、 夠FIT又夠索 、皮膚白滑 、帶出街見FD絕對好過貼金系塊面
技術:前後洗白白、波推水蕉、吹功上乘 、我有大大大大車牌 、最緊要聽教聽話
態度:全程笑容滿面!小鳥依人、真係如師兄所講好有女友感覺!
(由於四台不能有雙飛報告、我地奉公守法、寫住「一半」先。)

神級E-BODY AVの奇跡▲Twins 萱妍▲超SLIM細腰 34E天然大波 極品

見到相熟AGENT有新 、第一時間睇睇真人相 、苗條明星FEEL索女【Twins 萱妍】岩我、集完美身材、可愛面孔、優質態度於一身,唔約真係細佬會著火,知AGENT從無調包 、就打電話約 、一切順利
到達目的地、入房見真人萌爆 、眼大大超精靈 、一臉柔情 ,開朗又可愛,唔OK就唔係男人,報鐘先。女女幫我除衫沖身,有待浴,任我摸任我摷雞包仔 ,狂啜對lin,佢都好投入下。
沖完返上床、我迫不及待未等佢反應過來、輕撫她蛇腰長腿 、佢已經有反應 、 LIN頭都扯旗、順手摸到佢妹妹已經好濕 、細佬未用口已經舉旗先、佢見我咁、女女翻身開始出擊吹9我、一路吹對波就右左咁搖、佢有佢吹我有我玩、吹到咁上下,上套、入又濕又窄既妹妹、 下下插到入被包到實一實 , 真係不得了 ----勁過「肛本 0.0001,仲車來車往,轉POSE反轉男上插到佢卜卜聲, 再狗仔加速推爆,好舒服,休息下先,妹妹幫我沖身,我就比低家用,最後當然係情人式吻別

GIRL FRIEND FEEL既完美身材MODEL【Twins 萱妍】、唔返食對唔住自己。

流鼻血!
DSC06769.JPG DSC06784.JPG DSC06793.JPG

100%親姐妹
DSC06805.JPG DSC06808.JPG DSC06815.JPG DSC06825.JPG

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

身材一流

回帖獎勵 +1 元錢

一日試唔晒咁多

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

睇到口水流

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!
求各位師兄提供下,介紹人電話號碼!感謝

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享 各位師兄,求介紹人電話號碼!拜託!

Archiver|聯絡我們|141華人討論區

GMT+8, 2024-3-19 16:29