《瘦底大波の18s女神》36E豪乳波推★NY 夢兒★胸夾香腸No.1✔

81 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-30 01:14:54 |閱讀模式
名稱: NY 夢兒
地區: 尖沙咀/佐敦
網址: //141-hk.com/zh/A19170-尖沙咀-美少女-NY夢兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

NY記溫馨提示我,有最掂既酒店妹比我食,係姣底既苗條又巨波既少女,服務好有heart、好有保證,我對agent同呀女都好有信心,今次真係當仁不讓、義不容辭、速速約左呢位極品大波波。

《瘦底大波の18s女神》36E豪乳波推★NY 夢兒★胸夾香腸No.1✔

白滑嬌嫩,瘦底D級大波pink lin,冇錯,係瘦底、D級大波、仲要係pink lin,係穿起長裙非常斯文有氣質、好吸引,豐滿上圍,沒肚仔,幼腰,美麗翹臀。重點是非常熱情,與我調情親熱許久,大車濕吻非常放縱,好投入。

調情環節非常正,主攻服務型由外淫到內,呢d先叫女人,全身都想貼住對方全身,大車,激情撫摸,加上呀女呻吟放蕩,非常投入。

巨波、PINK LIN、纖腰 (真係瘦底巨波),翹PAT,白滑肌膚,像雞蛋舨幼滑,長群既剪裁將她的優點約隱約現地展露出來,收腰、顯胸,加上半透的飄飄長裙,一雙冰肌豐腴美腿約隱約現,絲質衣料配白滑大腿,手感極佳、掂!

入房時她從後抱著我,用柔軟而龐大的胸部壓住我背部,我忍不住抱她上腿上,手掌邊撥開其絲質長裙、邊掃摸她大腿,然後順勢渣PAT,她急促喘氣,說我在誘惑她,她很激情地吻我,吻我頸吻我耳仔,我也親吻她,之後忍不了乳溝誘惑,把臉都擠進乳溝中,大又軟,香滑無比,她也忍不住脫我上衣,撫摸了我胸肌一下,然後就吻了下去、啜lin,另一手也在撥弄我既乳頭……

床上最難忘就是她的淫蕩享受表情,西水很多、反應很爽,咬唇、擠胸----本來很大的波波、加上她谷向中間、猶如兩個超級大包,又大又軟、一手渣上去渣不完、手感奇佳、把頭靠上、激情吻乳頭,她把我頭抱得緊緊的,非常投入享受,差點讓我喘不過氣來。

一Q好爽,第二Q隔了一會兒、被呀女多翻挑逗又硬起來、最後俾呀女口爆搞掂。
有段小插曲,在親熱其間我電話響、我聽老闆電話,NY 琉璃翹著我手瓜,並將我手瓜緊貼在她柔軟彈性的胸前、吊諗起都好撚正。

總結: 白滑嬌嫩,瘦底D級の大波、仲要Pink Lin,女朋友FEEL好HIGH,真係好正。Thx 師兄推介!

服務一流の童巨、又大波、又白滑、又上下都pink、仲要係超級聽話、今周代表!

DSC06718.JPG DSC06720.JPG DSC06721.JPG

NY 夢兒、果然係「極品之中の極品」!

=========================
AG好有禮貌,準時上房, 見真人, 自己妝夠FRESH, 胸前偉大, 同AD比, 8成似, 對波就似足10足10, 打電話報鐘開始
睇其他師兄話佢太斯文, 但我唔覺, 無需破冰有講有笑, 有少少淫
沖涼竟然有水蕉同BM  老實講, 我玩左唔係好耐, 第一次試水蕉  ....
囡囡床上淫到而家諗返都扯扯地, 捉手摸妹妹, 成對波壓落黎  

正場都係果幾式, 我大車, 完場後仲有十五分鐘
吹下水,休息下就沖涼走人  
囡囡好多野講, 咩都講一餐, 抄埋牌  
落到樓下睇手機, AG仲有賽後檢討  

總括:
AG: 9/10 (已列入我食用之AG)
樣: 6.5/10 (妝有點濃, 同AD相一樣)
身材: 9/10 (好大波, pink LIN, 好白, 少少少BB肥, 但都係一流)
服務: 10/10 (我覺得值滿分)
食幼幼, 食大波, 服務請去!  

=========================   

DSC06734.JPG DSC06742.JPG DSC06760.JPG DSC06745.JPG

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

大波靚女,,,索

回帖獎勵 +1 元錢

玲瓏浮凸

回帖獎勵 +1 元錢

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

呢個幼幼好想試

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

呢個幼幼好想試

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

求各位師兄提供下,介紹人電話號碼!感謝

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享 各位師兄,求介紹人電話號碼!拜託!