巨乳空姐(36E) 超靚+超爆SLIM身材200%GFF【 飛兒】波推夾腸水蕭

82 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-7-30 01:15:35 |閱讀模式
名稱: NY 飛兒
地區: 尖沙咀/佐敦
網址: //141-hk.com/zh/A19187-尖沙咀-美少女-NY飛兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

長髮秀髮好順滑(一定用左rejoyce )、高挑、索女一名、眼大鼻高面尖、
超NICE超熱情 、正宗人靚聲甜、model身型仲要有長腿加埋D級爆波同埋靚股 、足以令人噴血
俾到我好正既明星FEEL ,呢件model真人電力十足
外形有少少似E級爆乳女神jenna(論面型就靚過法拉 ),把聲極甜 、有如中學生學妹咁
93年出世、後生妹、皮膚好滑、身材1.70m高、高挑、長腿、D-E級墜手波波(1000000000%真波)
服務好、有FEEL又有HEART 、絕無冷場、今期唔食真係對唔住自己細佬

巨乳空姐(36E) 超靚+超爆SLIM身材200%GFF【 飛兒】波推夾腸水蕭

過程:
打電話BOOK ,AGENT安排順利 。上到房之後,囡囡開門俾我,含情脈脈咁望住我 ,我話OK報鐘,她即時已經用脹卜卜既心口頂住我 ,雪白長腿有意無意闖入我雙腿之間 ,我即刻緊緊抱住佢 ,佢雙臂白滑皮膚之細嫩,刺激著我手掌既神經 ,五指游走在其細緻白滑既手臂上 、而另一手則攬實佢既豐潤翹PAT ,此時此刻,我眼神已經慢慢由佢既電眼同迷人既櫻挑小咀 、轉去佢乳重深長既事業線上 ,口水都差D流出黎之際,佢輕聲細語問我睇緊咩,我只好收回淫賤既眼神,望翻佢眼神,再望望佢個小咀,我忍唔住要鍚一啖,我合上雙眼,故作浪漫,咀左佢額頭一下、佢情慾爆發、一野車埋黎、我只好欲拒還迎開始同佢車 !

前戲搞到興恰恰,欲火焚身 ,即使除晒衫都係熱辣辣 ,要佢拖住我去沖涼先可以降一降溫 ,誰不知一沖涼仲熱,佢美麗既胴體係沐浴露既洗禮之下 ,簡直摸到我欲罷不能 ,佢本身想本我洗耐D,但我已經火燒到上頸,必須速戰速決,佢只好出黎幫我抹身,差D腳趾都幫我抹埋,果然細心 ,然後就拖住我出洗手間,做正經野。功夫雖然唔係上乘,但無論係相頭抑或身材都係我的最愛,更重要既係服務用心,奶LIN奶得好有HEART,簡直係百分百女友感覺,此時此刻,小弟弟已經堅不可摧,加上佢一輪溫柔而用心既吹奏之後,更加係如虎添翼,既然已經係最強狀態,我都事不宜遲同明星美少女開始大戰 ,由此刻既PINK鋒正勁到那刻既如釋重負,爆乳模特明星樣就係正

整體真係好高分、有硬件同時呀女亦真係一個甜到爆既女孩

記得某師兄講過一句: 你對女女好,女女會對你更好、女女對我咁鬼好、我地更加要對佢溫柔d : 。

總結:
樣貌: ★★★★★
身材: ★★★★★
態度: ★★★★
整體: ★★★★★
返食率: ★★★★★

必定返食!

DSC02551.JPG DSC02555.JPG DSC02562.JPG DSC02576.JPG DSC02581.JPG DSC02585.JPG DSC02568.JPG

Ellenwongmakelo: [純粹分享] 反食我女友 回味天天有

NY老闆通知我有好野, 我看完幾張照片就笑了,原本係以前給我GFF FEEL的囡囡回來, 只是轉了公司

開門後見到佢美麗樣子好開心, 大家好似小別勝新婚的感覺, 互相擁抱親熱

樣貌: 4.5/5 美麗OL, 眼神迷人, 笑容甜美
身材: 5/5 足D級彈手大波, 好好揸好好吻, PINK LIN, 身材一流
技術: 4.5/5 做什麼動作都可以, 高級環保吹, 要我不停揸和吻她的雙乳, 搞到我好忙,又攬實我迫我出野
態度: 5/5 佢對我好溫柔, 又聽我話, 又喜歡我支特大香腸, 話次次有高潮, 所以佢叫我以後只可以跟她做, 不能給其他女子, 完全女友FEEL

其實我當佢係女友, 所以跟佢做過好多次, 佢去澳門, 我也有找她, 賣好吃的食物給她

jasonjasonng [優質服務] NY 飛兒。洩慾佳品
其實係寫這個報告的時候,我已經番食左。
識我既人都知我好少番食,而 飛兒係我收爐q及開年q
原因好簡單,因為真係正!
白滑大波,樣子美,上海人,有素質
技術不錯,鯉魚咀吹得好舒服
對我有大車
條腰同patpat好滑,有肉好屌夠彈性
兩次都係對鏡推,大叫夠淫,洩慾佳品!
弓起發財!

冇影真人相,借agent相用下

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

大波靚女,,,索

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

美好身段

回帖獎勵 +1 元錢

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

女女樣子好美

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

真係超爆身材

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Thank you for sharing!

求各位師兄提供下,介紹人電話號碼!感謝

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享 各位師兄,求介紹人電話號碼!拜託!