[囡囡動向] 錦邦5樓發現咗部超級發電機,名叫Yuko (拍了兩張都見毛嘅)

簽到
名稱: Yuko
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22654-上環-一樓一-Yuko.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

門口所見是靚女一個,身材相當得,面帶笑容幾友善,答我問價一開聲不得了!嗲到暈。又間中請我食波餅,所見同所感覺到的是一雙彈性十足嘅靚波,而且腰線配合得很美。決定入房啦!點知兩人坐在床頭檢查對方架撐時,猛然發現短裙下是真空作業。陰毛濃密而且長!經驗告訴我呢種妹妹一定好水好味,反應多數都會好好嘅!用我個狗公鼻索索先,香氣撲鼻!我徵求Yuko同意要求錫妹妹,佢話不如一齊沖完涼先,洗乾淨塊閪才讓我慢慢品嚐。見咁嘅性感場面,再要求話想拍照留念。靚女唔反對,但說拍照要加錢!好!我應承妳!於是拍咗兩張我已經忍吾住喺咁摸佢個性感黑森林!最後被佢推咗入厠所剝我褲。臨關掉相機前所得照片如下:-
由於女女私隱問題,我例牌都會幫佢芳容打格仔。妹妹部分不是近鏡所以唔使打格。

長長頭髮一副美人胚子笑得好甜,做愛當中我最鍾意欣賞囡囡歡愉時的美態淫態,Yuko搞得興奮時面蛋紅紅十分惹人憐愛!未搞已經嗲得緊要,錫佢妹妹時輕聲呻吟更加銷魂。而且會投桃報李幫番我吹,全程主動性強,我一早都話呢種多毛女實會好好反應㗎啦!完全中晒!可能我瀨得佢冧,又或者我條嘢好吹,我差點被佢吹爆了。幸而主動性強的她亦感受到我硬得好緊要,萬一爆漿佢驚享受會少了,所以馬上主動替我戴套,跟住主動騎我!策騎有水準,妹妹又濕又有迫力。都話咗佢主動性強,Yuko完全感受到我想騎番佢嘅意圖。躺著要求我溫柔地分開佢雙美腿,呢種感覺同剛才的主化迴異!突然女友感驟增!

呢條女實在太好屌喇!點都要嚟多幾十次先得。看得出佢真係被我屌得好冧,因為我發射一剎那真正感受到妹妹處傳來一陣高頻抽搐同埋好多水!之後我知道呢個時候再瀨多陣閪,那怕只是一陣間條條女都會冧到震!果然不出我所料,佢真係打了幾吓冷震。佢都冇執輸,登時回敬我幾吓事後簫。呢個女我一定要屌多佢一段長日子先得喇。一為神功二為弟子啫!
多謝分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 645/120 #1 的帖子

瓜子口面高樑鼻相,一副美人胚子 ❣

而且身材好好啊 ❣

身材真係唔錯,打左格都覺得佢的樣應該靚!Thanks 師兄無私分享報告!!!

多謝師兄報告。

謝謝師兄無私分享報告來自: iPhone客戶端

thanks for sharing

強多謝分享

多謝師兄分享

睇落唔錯咁wo!!

囡囡好靚

多謝師兄分享

回復 645/120 #1 的帖子

多謝分享

多謝師兄

Seems good.

影到腳趾就更好

多謝師兄分享

多谢师兄分享

多謝師兄分享,下星期去看看先。