[賽後報告] Co Co水簫、波推夾腸,環保吹,含,吹,舔,啜,磨,頂,允,轉,擰,扭,無怨無悔服侍細佬,戰鬥力強,姣到出汁,招呼熱情,態度好好,服務做到足!

簽到
名稱: Co Co
地區: 元朗
網址: //141-hk.com/zh/A22592-上環-樓上骨-CoCo.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

放工鳩痕痕,就上來睇下有咩食,見到師兄話Co Co吹蕭最厲害,即刻打電話去約佢啦。入到去態度唔錯,幾熱情,我好猴擒,佢身材都可以,對眼電力十足,個樣仲好姣,尤其對車燈,特別凸出,超熱情既表現,抽水吹左陣水,幾岩傾,大家好快熟絡番,好主動幫我除衫褲,我都幫佢除埋一份,跟住佢拉住我手入浴室沖涼,侍浴服務,基本上都有齊曬,69、水簫、波推夾腸,招呼熱情,態度好好,服務做到足!抹乾身上床,Co Co笑容滿面,嗌佢做服務時個樣好淫,讚下佢會又會面紅,極之頂癮!摩打利當我個身係遊樂場咁漫遊,冇偷懶,落JJ 再錫我下面,最有feel個下係錫袋袋,搞到我全身打冷震,環保吹,含,吹,舔,啜,磨,頂,允,轉,擰,扭,無怨無悔服侍細佬,仲要一路吹一路對眼望實我,感覺真係無上咁大男人,上套女上坐蓮,係咁上下狂un,好快un爆我都似,戰鬥力強,姣到出汁,表情肉緊,佢嘅叫聲好正,柔美得來帶點喘氣,定力差d都收兵,轉位男上,佢對腳鉗住我,狂插到佢擰哂頭high哂,唔知幾多下幾耐,發射,爽到震呀,跟住去沖涼,無催鐘,俾家用走人!
Thxforshare
感謝分享
多謝分享
影到腳趾就更好
多謝分享! 內容精彩!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 15:37