[賽後報告] 35C彈手美乳Dion,波D漫遊,螞蟻上樹,毒龍,環吹,六九食嫩鮑,細妹又夾下松下收陰大法犀利,精蟲乳房中盡出,諗起都覺得好淫蕩!

簽到
名稱: Dion
地區: 旺角
網址: //141-hk.com/zh/9107-土瓜灣-一樓一-Dion.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

入閘後Dion好熱情咁抱住我,前戲激情,慾火焚身
除衫去沖涼降溫消火,35C美乳彈左出黎,彈手雙乳
好揸手,皮膚白滑,pat pat好鬼翹,屬優質股
推車首選靚股,前後侍浴細心,洗得好認真好乾淨
波推+夾腸+水蕭,JJ比佢係咁啜,啜到硬鬼曬咁

抹完個身,床上真係乜嘢都玩齊,叫佢點都得
聽教聽話,波D漫遊,螞蟻上樹,毒龍,環吹
六九食嫩鮑,吹簫有深喉,將我碌鳩左入佢個口度
慢慢咁食雪條,唔少得食袋含旦,狂野而用心嘅吹奏
條利靈活性一流,有觸電feel,唔叫唔停
去到咁上下就作戰,女上幾窄,UN上UN落,佢不停叫喚
佢細妹又夾下松下收陰大法犀利,部收音機真係好正
好一個窄鮑,正!到男上勁插,玩大波,識淫叫
抽插到差不多,射落佢對波度,精蟲乳房中盡出,諗起都覺得好淫蕩!
臨走前放低家用+tips,返家!
頭香來啦
Nice pose.
thx for sharing
謝謝師兄無私分享報告來自: iPhone客戶端
回復 alaia #1 的帖子

多謝分享
多謝師兄分享
影到腳趾就更好
多謝師兄分享

回復 alaia #1 的帖子
多謝分享!!
多謝分享 !