[賽後報告] 中韓混血兒~九十後美少女可兒,35C竹筍嫩滑美乳+pink lin,磨奶揸鳩玩旦旦+夾腸仔,毒龍鑽到菊花爆,有大波,有樣貌,服務又好,聽教聽話,萬勿錯過!

名稱: 可兒
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/A35216-深水埗-一樓一-可兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

中韓混血兒~九十後美少女可兒,五官好sharp,混血feel,水汪汪的雙眼,尖尖下巴,高鼻樑,性感的嘴唇,35C竹筍嫩滑美乳+pink lin,瘦底大波,Pat Pat渾圓,完美肌膚,好白滑,全身好正,笑笑淫,非常誘人,去沖涼,等佢服侍我,沖涼已經好玩,仔細沖洗,磨奶揸鳩玩旦旦+夾腸仔+水中蕭,啜蛋奶袋,簫到我暈一暈,好彩佢扶一扶我,唔係仆街都似。上床可兒後溫柔地幫我錫啜全身,啜啜聲係咁吮又錫我大腿兩內側,每一寸肌膚俾佢錫暈,好有女友FEEL,我唔執輸,摸摸修長美腿,啜佢兩粒lin,揸揸佢個波,搓下佢個肥美鮑魚,再黎毒龍,條利唔講得笑,裝左個電動摩打咁,不停激鑽,鑽到菊花爆,深喉吹,佢既口技真係超級強勁,搏命咁吹呀吹深喉不斷,又吸啜又有摩打脷,吹幾嘢細佬就越來越硬,嘈住要入小穴洞,上袋女上,狂野攻勢,高級騎術,35C竹筍大波FING來FING去,FING到我個心驚喜,個樣又淫又姣又放,男上提鳩勁插,感覺妹妹夾住我支棍顯得更加窄,我就越來越有反應,馬上狂吊幾十野,直到子孫悉數噴出!美少女可兒,有大波,有樣貌,服務又好,聽教聽話,萬勿錯過!
Really young and mix?
thx for sharing
謝謝師兄無私分享報告來自: iPhone客戶端
多謝師兄分享
回復 shenyang #1 的帖子

多謝分享
巧似幾好
咁好嘅囡囡,點可以唔支持
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:06