絕世女神 豪乳の高妹☎ 叮噹 ☎天使面孔 model身材 200%GFF大車

81 元錢 回覆本帖可獲得 1 元錢獎勵! 每人限 1 次
身份保密
身份保密  發表於 2015-8-4 00:02:38 |閱讀模式
名稱: NY 叮噹
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/A19490-尖沙咀-美少女-NY叮噹少女.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

女神級數 一流のGFF【 叮噹 】天使面孔 model身材 200% GFF 大車!

前言: 乜都唔洗講,見到相已知超正,NY姐話其他客食左話服務好好,月尾都要約

女女20歲,河北人, 様真係超靚女,拍得住女神Lady,成個小公主

女女波波C cup,100%真波,女女話減肥對波比之前細左,波小小八字,有公仔,全走肥,model 身材,背有拔瓘印

服務我比200分,200% GFF GFF GFF GFF GFF,好耐都沒咁正feel的女,女女有禮貌,好甜笑容,有小小生手,沖涼女女好細心,之後仲加送水中消,一來就主動利疊利大大大大車 ,做愛女女反應好正,勁多水,大大大車住出,做完再車:kiss: ,希望其他客就住女女,憐香惜玉

Overall: 必返食

廢話少講,去相

IMG_3180.JPG IMG_3179.JPG IMG_3181.JPG IMG_3182.JPG IMG_3183.JPG IMG_3184.JPG IMG_3185.JPG

武當路遲 [純粹分享] 【絕色】大波美淫可很迷淫的 ※ NY 叮噹 ※

佢上水呢禾矛時間直 今次見佢返就去直 果然係絕色大美淫 個個爭自去屌唔爭在禾

東北淫 年易易 姐姐抓 樣睇爽 三六波 中啡的 幾柔軟 的易硬
五呎五 一般白 幾很滑 屌文身 論態度 可笑容 幾艷媚 眼精能
矛水蕉 有水車 上到床 大車車 環保吹 中高級 含當當 眼望禾
肯拼搏 上套了 入正場 先女上 都幾緊 論騎功 中高級 基本禾
唔水郁 轉狗仔 打屁股 推多陣 轉男上 樓到實 嘴對嘴 衝自出

多謝收睇

s9394 樣子超索兼系服務型 - NY叮噹
1) 進房
多謝agent 悉心安排,
一進房,好索,有波,pat pat 有肉,
肯定系好推。
見佢呢種索女,
以為系寸寸貢嗰隻,
原來叮噹態度超好,
立刻confirm!!

2) 沖涼
刀算keen to wash me
大車波推咩刀有!

3) BJ & ML
中急追,
教佢一下舌頭運用,
立刻升lev
叮噹刀好追得,
又系追左好Q耐,
上膠入,
Mud 刀做齊,
最後,我竟然無對鏡推....因為

相片不能轉載or 侵犯版權行為

[每月推介] Re-eat NY 叮噹: Lady級數 天使面孔 D cup大波 200% GFF GFF GFF GFF

前言: 上次報告已經寫左必番食,So here we are.

女女20歲,河北人, 様超靚女

女女今次比上次肥番小小,波波立法即由C cup升到D-E cup,100%真波,波形好好,有公仔

服務唔洗講,200% GFF GFF GFF GFF GFF,利疊利大大大大車     :kiss: :kiss: ,做愛女女叫得好好聽,仲有女女好中意笑,希望其他客就住女女,憐香惜玉

Overall: 必再返食

廢話少講,去相

溫柔 ♥ 熱吻 ♥ SUPER MODEL 【NY 叮噹】- HD 真人相

溫柔 ♥ 熱吻 ♥ SUPER MODEL 【NY 叮噹】

樣子: 5星級 ♥♥♥♥♥ (明星臉孔)
身材: 5星級 ♥♥♥♥♥ (大波走肥 170CM)
態度: 5星級 ♥♥♥♥♥ (溫柔, 隨和)
技術: 4星級 ♥♥♥♥ (始終吾係做開呢行)

女女都幾好傾幾好招呼, 講左一陣佢就去到我背後攬住我同我除衫褲, 好有女朋友感覺 ... 跟住沖涼, 女女好細心同我洗擦每一個部位,包括jj, pat pat, 洗到我好 high 扯晒旗。 抹身上床後, 就開始同我全身又鍚又奶, 最後去到個袋同 2 粒荔枝, 個時支野已經濕晒, 佢就同我上套, 用條俐係龜頭上打轉, 之後又吸啜, 時大力時細力, 個種感覺係從來未試過 !
女女口技真係好犀利, 被佢搞左jj一陣就要叫停, 唔係會被佢吹爆! 佢停左搞jj, 就叫佢用對波同我玩 BM, 功夫都唔錯。 最後細佬忍唔住要插佢妹妹, 都覺得有d緊 ! 我又渣又鍚佢對波, 任玩無格手 , 抽插越來越快佢就叫得越來越大聲,終於爆晒比【叮噹】, 做完我同佢攬左一陣至起身沖涼, 夠晒GIRL FRIEND FEEL ..... 臨走時我地仲黎多個 kiss,真係好唔捨得, 現在已經將女女 加到 ""我的最愛"" 名單 !

真人相由 【NY 叮噹】提供

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

Thank you for info
回覆 讚好 不讚 使用道具

回帖獎勵 +1 元錢

苗條身材

回帖獎勵 +1 元錢

多謝 fan 享

回帖獎勵 +1 元錢

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

身段匀稱,樣子可人

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

回復 匿名者 #1 的帖子

nice report, tks for the sharing !!!

回帖獎勵 +1 元錢

nothing to complain about this girl, man must go

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

so cutie...

回帖獎勵 +1 元錢

ths ching report~

回帖獎勵 +1 元錢

—有氣質既大波美女!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

Very nice HD photo!! Good!!
多謝師兄分享

多謝師兄分享

回帖獎勵 +1 元錢

多謝師兄分享!

回帖獎勵 +1 元錢

多謝分享