[賽後報告] Kitty人靚身材正,長腿好波有幼腰, DUP柔中帶剛,推油手勢一流,大波夾腸,水中蕭,毒龍,旋轉式環保吹奏,69舔鮑魚,桃花小穴又暖濕又緊窄,水源充足!

簽到
名稱: Kitty
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/12516-深水埗-樓上骨-Kitty.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今次揾到我心目中嘅靚波波又有服務嘅囡囡,Kitty人靚身材正、長腿好波有幼腰、MODEL靚女可遇不可求,皮膚好滑,下面緊窄多水,係一件天生就懂得男人需要既騷貨,甜蜜甜美feel,一黎就捉住我黎車,鬼死咁熱情! 主動幫我除衫,佢已經開始錫我lin lin,條脷會奶下小弟弟左面,奶下右面,奶下底咁,唔單調,勁high!當時真係有d頂唔順想立即將佢就地正法, 沖涼時系我背後做下波推,來來回回做左幾次先停,妹妹洗大比,水蕭好舒服,出黎再續,幫我按摩,幾好力,穴位準按完就推油,推油又得喔,力度都保持到,舒服舒服,好唔正經同我r patpat,佢既唔正經,整到細佬都好唔正經咁硬左,接手請我食波餅,用佢對肉球係我身上磨呀磨,由心口,腰,再磨我大、小腿,跟住錫lin lin,遊蕩我身上每寸肌膚,奶埋車底,錫pat pat,我好鬼中意佢幫我毒龍鑽,原因好簡單,佢鑽到入心入肺,奶袋啜棍,用舌頭掃旦旦,慢慢含住細佬,一路吹一路摸我大脾,連續深喉直頂喉嚨,旋轉式環保吹奏,吹時間好長,好有心機,條舌都好靈活,淫蕩表情真係好有AV feel同勁有征服感,玩埋六九,啜個隻鮑西水狂流,細佬亦硬鬼曬。叫停上套到戲玉,帶套男上鳩插,幫佢止痕,桃花小穴又暖濕又緊窄,水源充足,插橪左好耐下,覺得有點頂唔順,叫女上佢仲狼過我,又緊又濕的細妹,包覆著JJ的感覺,真係爽,個樣好淫,睇到都興奮醒神,最後就係咁俾佢坐爆完事...
回復 kokkokk #1 的帖子

多謝分享
Seems white

多謝分享
幾大對乃
多謝分享
多謝師兄分享
影到腳趾就更好

內容豐富,大開眼界!
thx for sharing